Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Cranberries εδώ , rasberries εκεί μ' έκαναν κι εμένα οι φίλες μας, να κοιτώ σαν παραζαλισμένη! Όμως ο Θεός αγαπάει τον νοικοκύρη και το καλό του μάγειρα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟ χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grΣιροπιαστός, αρωματικός, τραγανός, μελωμένος, εμπνευσμένος από ένα λάτρη του παραδοσιακού αυτού γλυκού. Εκείνος μου περιέγραψε την έμπνευσή του κι εγώ την[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΓεια χαρά σε όλη τη blogοπαρέα. Λόγο το ότι διανύουμε περίοδο νηστείας είπα κι εγώ να φτιάξω κάτι ανάλογο και δεν είναι άλλο απο χαλβά, αλλά τι χαλβά με άρωμα[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΗ παραδοσιακή συνταγή του σιμιγδαλένιου χαλβά είναι μια απλή αριθμητική πρόοδος που δεν την ξεχνάς με τίποτα. 1:2:3:4. Δηλαδή 1 ποτήρι ελαιόλαδο, 2 ποτήρια[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ πρώτη μου ανάρτηση έχει, νομίζω, και σημασιολογικό χαρακτήρα... Σύμφωνα με την αγαπητή Βικιπαίδεια " Λόγω της μαλακής υφής του γλυκίσματος, ως χαλβάς[...]
Πηγή: cookika.com2 φλιτζ. τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό 1 φλιτζ. τσαγιού φυτικό βούτυρο λιωμένο 3 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη 5 φλιτζ. τσαγιού νερό 1/2 φλιτζ. τσαγιού αμύγδαλα 2 κουτ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 φλιτζ. τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό 1 φλιτζ. τσαγιού φυτικό βούτυρο λιωμένο 3 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη 5 φλιτζ. τσαγιού νερό 1/2 φλιτζ. τσαγιού αμύγδαλα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝα 'μαστε φίλες και φίλοι αναγνώστες και συν-bloggers, μ' ένα "χοπ" φτάσαμε και στo άνοιγμα του Τριωδίου του 2019 ! Περιττό να σας πω, πως περνάει γρήγορα...[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr(photo: Κική Τριανταφύλλη) Χαλβάδες έχουμε πολλούς, Με ένα κλικ εδώ , θα τους βρείτε όλους σε κάθε δυνατή παραλλαγή. Ωρα όμως είναι να δοκιμάσετε και τον[...]
Πηγή: bostanistas.gr