Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Μια υπέροχη συνταγή σε όσους λατρευουν τον χαλβά. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. βούτυρο 100 γρ. κουκουνάρια 200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 200 γρ. ζάχαρη 400 γρ. γάλα Σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑλλιώτικος λευκός αφράτος χαλβάς σιμιγδαλιού με ινδοκάρυδο. Τι χρειαζόμαστε: 1 κούπα σπορέλαιο ή 1/2 κούπα σπορέλαιο- 1/2 κούπα βούτυρο 1 2/3 κούπας χοντρό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔιαφορετικός αυτός ο χαλβάς που έχω στα κιτάπια μου, μακάρι να ήξερα από που.... Είπα να τον φτιάξω πριν αρχίσουν οι ζέστες και δεν τραβιέται ευχάριστα, και[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΑλλιώτικος λευκός αφράτος χαλβάς σιμιγδαλιού με ινδοκάρυδο. Υλικά: 1 κούπα σπορέλαιο ή 1/2 κούπα σπορέλαιο- 1/2 κούπα βούτυρο 1 2/3 κούπας χοντρό σιμιγδάλι 3[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΑλλιώτικος λευκός αφράτος χαλβάς σιμιγδαλιού με ινδοκάρυδο. Υλικά: * 1 κούπα σπορέλαιο ή 1/2 κούπα σπορέλαιο- 1/2 κούπα βούτυρο. * 1 2/3 κούπας χοντρό[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΤον χαλβά στην Ελλάδα τον συνηθίζουμε με ελαιόλαδο, που πραγματικά του δίνει έναν υγιεινό χαρακτήρα και σε κάνει να τον τρως χωρίς πολλές τύψεις. Στην Ανατολή[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Για το σιρόπι Ζάχαρη 2 ποτήρια νερού Νερό 4 1/2 ποτήρια νερού Πορτοκάλι 1 κομμάτι από την φλούδα Κανέλα ξυλάκι 1 τεμ Για τον χαλβά Σιμιγδάλι χονδρό 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΚαι πάνω που έλεγα πως είχα τελειώσει με τις λεμονοπαραγωγές, σκαρφίστηκα γλυκό για επιδόρπιο της βραδιάς της Τσικνοπέμπτης, σε μια φάση που είχα άλλα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑλλιώτικος λευκός αφράτος χαλβάς σιμιγδαλιού με ινδοκάρυδο. Υλικά: * 1 κούπα σπορέλαιο ή 1/2 κούπα σπορέλαιο- 1/2 κούπα βούτυρο. * 1 2/3 κούπας χοντρό[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ "ΒΓΑΖΕΙ" 10-12 ΚΟΜΜΑΤΙΑ) : 150γρ. μαργαρίνη 2 κούπες χονδρό σιμιγδάλι 3 κουτ. σούπας σουσάμι 4 κουτ. σούπας κουκουνάρι [...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ πρώτη μου ανάρτηση έχει, νομίζω, και σημασιολογικό χαρακτήρα... Σύμφωνα με την αγαπητή Βικιπαίδεια " Λόγω της μαλακής υφής του γλυκίσματος, ως χαλβάς[...]
Πηγή: cookika.comΥλικά 1 κούπα σπορέλαιο ή ελαιόλαδο ή 1/2 κούπα σπορέλαιο- 1/2 κούπα βούτυρο 1 2/3 κούπας χοντρό σιμιγδάλι 3 κούπες γάλα 1 κούπα νερό 2 κούπες ζάχαρη 4[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr