Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 137 συνταγές
Υλικά: 1 φλ. λάδι 2 φλ. σιμιγδάλι (μέτριο) 2.5 φλ. ζάχαρη μισό φλ. μέλι 3 κομμάτια κανέλα(ξυλάκια) 1 φλούδα λεμονιού 2-3 γαρύφαλλα(προαιρετικά) 1[...]
Πηγή: greekcook.grΕνας διαφορετικός και πολύ νόστιμος χαλβάς από τη Βέφα Αλεξιάδου!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 φλ. σιμιγδάλι χοντρό 1 φλ. ταχίνι 1/2 φλ. αμύγδαλα ασπρισμένα ή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 φλ. τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό 1 φλ. τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό 2½ φλ. τσαγιού ζάχαρη 4 φλ. τσαγιού νερό ½ φλ. τσαγιού σταφίδα κορινθιακή[...]
Πηγή: argiro.gr1½ φλ. τσαγιού αλεύρι 1½ φλ. τσαγιού ζάχαρη 200 γραμμ βούτυρο 2 φλ. τσαγιού σιμιγδάλι 5 αυγά 250 γραμμ. αμύγδαλο τριμμένο 2 κ. γλ. ξύσμα πορτοκάλι ή λεμόνι 2[...]
Πηγή: argiro.grΈνας αλλιώτικος χαλβάς! Δεν σε λιγώνει και είναι πολύ αφράτος και αρωματικός. Τι χρειαζόμαστε: 2 φλιτζάνια γιαούρτι – (400 γρ.) 270 γρ. ζάχαρη 227 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧαλβάς αλλιώτικος, θυμιζει σιροπιαστό ραβανί. Τι χρειαζόμαστε: 1 κούπα βούτυρο 3/4 κούπας ζάχαρη 4 χωρισμένα αβγά 1/3 κούπας φρέσκο γάλα 1 βανίλια το ξύσμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολύ καλός!!!!! Τι χρειαζόμαστε: 11/3 φλυντζανιού σιμιγδάλι 1/2 φλυντζάνι ζάχαρη 3 κουταλιές λάδι 4 αυγά 2 κουταλάκια μπέικιν ξύσμα δύο λεμονιών 1 φλυντζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν νομίζατε μέχρι τώρα οτι ο τέλειος χαλβάς γίνεται με τις γνωστές αναλογίες 1-2-3-4, κάνατε λάθος... Τι χρειαζόμαστε: Για το σιρόπι: 4 1/2 κούπες νερό 2 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 φλ. σιμιγδαλι ψιλό 1 φλ. σιμιγδάλι χοντρό 1 φλ. βουτυρο 2 1/2 φλ. ζαχαρη 3 φλ. γαλα 2 φλ. νερο 1/2 φλ αμυγδαλοψυχα ασπρισμενη 3 ξυλακια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Για το χαλβά: 2 φλυτζάνια του τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό 1 φλυτζάνι του τσαγιού λάδι καρύδια (προαιρετικά) αμύγδαλα (προαιρετικά) σταφίδες[...]
Πηγή: greekcook.grΤι χρειαζόμαστε: Για τον Χαλβά: 75 ml σπορέλαιο 150 gr σιμιγδάλι χοντρό Σιρόπι: 375 ml νερό 250 gr ζάχαρη 50 ml Τεντούρα Ξύλο κανέλλας Γαρύφαλλα 1/4 λεμόνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολος, μυρωδάτος, ανάλαφρος γευστικά χαλβάς, συνταγή της μητέρας μου σε συνδυασμό με συνταγή που μου έδωσε η αδερφή μου (η γυναίκα του αδερφού μου).[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι νιφάδες βρώμης, το άρωμα από λεμόνι, μέλι και κανέλλα συνθέτουν την πιο... βρώμικη συνταγή! Τι χρειαζόμαστε: ½ του ποτηριού λάδι 2 ποτήρια νιφάδες βρώμης[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 500 γραμ. σιμιγδάλι χονδρά ή ψιλά 200 γραμ. καλαμποκέλαιο 1 κούπα αμύγδαλα ψιλοκομένα Σιρόπι: 2 ποτήρια ζάχαρη 4 ποτήρια νερό 1 κομματάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια μακεδονικός χαλβάς πήγαινε, γλυκιά κρέμα με ταχίνι βγήκε! Όπως και να'χει από γεύση σκίζει! Τι χρειαζόμαστε: 280 γρ. ζάχαρη 100 ml νερό μερικές σταγόνες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγή της μαμάς σε παραλλαγή! Τι χρειαζόμαστε: 1 κούπα αλέυρι ολικής Λάδι μισή κούπα μισή κουταλιά γαρύφαλλο μισή κουταλιά κανέλλα Για το σιρόπι 1 κούπα νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grγια τον χαλβά 75 ml σπορέλαιο 150 γραμ σιμιγδάλι χοντρό για το σιρόπι 375 ml νερό 250 γραμ ζάχαρη 50 ml τεντούρα ξύλο κανέλας γαρίφαλα 1/4 λεμόνι για την κρέμα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤώρα που ο καιρός είναι ακόμη ζεστός,δοκιμάστε να κάνετε αυτόν τον χαλβά,που σερβίρεται από το ψυγείο,έχει πραλίνα αμυγδάλου,δεν είναι σιμιγδαλένιος και είναι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr