Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Υλικά: Για 2-4 άτομα 1 μεγάλο ροδάκινο κομμένο σε 12 φέτες 170 γραμμάρια burrata τυρί ή ρικότα Μείγμα με θαλασσινό αλάτι και βότανα (θυμάρι, δεντρολίβανο)[...]
Πηγή: sidagi.gr16 λεπτές φέτες (ιδανικά, πάχους 1 εκ.) από 1 μακριά φραντζόλα ψωμιού (ή 8 μεγαλύτερες φέτες, κομμένες στη μέση) 250 γρ. κατσικίσιο τυρί τύπου σεβρ*,[...]
Πηγή: gastronomos.grΥΛΙΚΑ 4 κεφάλια σκόρδο 3 κούπες ελιές καλαμών 2 κ.σ. σπόρους κόλιανδρο 1 ½ κ.γ μπούκοβο 6 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μπαγκέτα 200 γρ. κατσικίσιο τυρί[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 1 κονσέρβα φασόλια 1 κλωνάρι δενδρολίβανο 150ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1 μπαγκέτα 1/2 σκόρδο 11 φέτες προσούτο Ελαιόλαδο για πασπάλισμα Θυμάρι[...]
Πηγή: megatv.com/cook1 κονσέρβα φασόλια λευκά σε κόκκινη σάλτσα 2 κλωνάρια δενδρολίβανο αλάτι πιπέρι 1 κ.σ. ταχίνι 1 κ.σ. μέλι χυμό και ξύσμα από 1 λάιμ 50 ml ελαιόλαδο 1 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια το καλαμάρι 1 μπαγκέτα 4 κ.σ ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 900 γρ. καθαρισμένα καλαμάρια 1 κύβος Για την πέστο 50-70 γρ. ελαιόλαδο 2 σκ. σκόρδο 50-80 γρ. ρόκα[...]
Πηγή: akispetretzikis.com