Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Θυμάμαι τη μητέρα μου να φτιάχνει τέτοια εποχή μπατόν σαλέ, αλμυρά μπισκοτάκια σε διάφορα σχήματα με τη ζύμη που χρησιμοποιούσε για τα σπιτικά μισοφέγγαρα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια τα γιορτινά μας καναπεδάκια και όχι μόνο! Το χαρουπάλευρο έχει ξαναμπεί για τα καλά στην κουζίνα μας. Μετά την πολύχρονη απόσυρσή του έχει επανακάμψει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο μεγάλο κίτρινο μπολ επάνω στον πάγκο της κουζίνας γεμίζει με χρώματα κι αρώματα... κατακόκκινη πάπρικα, κάτασπρο αλεύρι, κατακίτρινη μουστάρδα, ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο μεγάλο κίτρινο μπολ επάνω στον πάγκο της κουζίνας γεμίζει με χρώματα κι αρώματα... κατακόκκινη πάπρικα, κάτασπρο αλεύρι, κατακίτρινη μουστάρδα, ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑλμυρά μπισκότα με κασέρι και πάπρικα Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 40 λεπτά Υλικά 200 γρ. φρέσκο βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 2[...]
Πηγή: kouzzzina.grΓια τα μπισκότα 110 γρ. πούδρα (αλεύρι) αμυγδάλου 110 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 180 γρ. αλεύρι 50 γρ. μαύρη ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 50 γρ. λιαστή[...]
Πηγή: akispetretzikis.com200 γρ. φρέσκο βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 2 φλ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις) 1 φλ. τριμμένο κασέρι (στην χονδρή πλευρά του τρίφτη) 1 αυγό 1 κοφτή[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com