Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
...το πράσινο ριζότο της νοστιμιάς Καλησπέρα από τη χειμωνιάτικη και άσπρη Θεσσαλονίκη. Βέβαια, τα πολλά χιόνια έλιωσαν και τα σχολεία άνοιξαν, οπότε σήμερα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1 κεσεδάκι μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 1 κεσεδάκι λευκό ξηρό κρασί ½ κ.γλ. αλάτι 250 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ½ φλ τσαγ. κεφαλοτύρι ή[...]
Πηγή: argiro.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦτιάξτε τα δικά σας κρακεράκια για να συνοδεύσετε ένα ποτό ή απλά για ένα σνακ. Υλικά (Για περίπου 40 μπισκότα) - 200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου -[...]
Πηγή: lovecook.grphoto: Χρυσαυγή Μπόμπολα Η ζύμη είναι η πλαστελίνη της κουζίνας με την οποία παίζει κανείς πριν την ανοίξει / στρώσει / κόψει, για να την κάνει φύλλο,[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια τα μπισκότα 110 γρ. πούδρα (αλεύρι) αμυγδάλου 110 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 180 γρ. αλεύρι 50 γρ. μαύρη ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 50 γρ. λιαστή[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο μεγάλο κίτρινο μπολ επάνω στον πάγκο της κουζίνας γεμίζει με χρώματα κι αρώματα... κατακόκκινη πάπρικα, κάτασπρο αλεύρι, κατακίτρινη μουστάρδα, ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο μεγάλο κίτρινο μπολ επάνω στον πάγκο της κουζίνας γεμίζει με χρώματα κι αρώματα... κατακόκκινη πάπρικα, κάτασπρο αλεύρι, κατακίτρινη μουστάρδα, ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr...το πράσινο ριζότο της νοστιμιάς Καλησπέρα από τη χειμωνιάτικη και άσπρη Θεσσαλονίκη. Βέβαια, τα πολλά χιόνια έλιωσαν και τα σχολεία άνοιξαν, οπότε σήμερα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr• 2 γεμάτα φλ.τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ • 90 γρ. τριμμένη παρμεζάνα (ή κεφαλοτύρι, τσένταρ, ρεγκάτο, κασέρι ή και φέτα σκληρή)[...]
Πηγή: cooktherapy.grΗ CooKika κηρύσσει επίσημα την έναρξη των εορταστικών συνταγών. Από σήμερα και για τις επόμενες εβδομάδες θα σας ετοιμάσω διάφορες συνταγές που θα απολαύσουν[...]
Πηγή: cookika.com31/12/15 Αλμυρά μπισκότα ολικής άλεσης με παρμεζάνα για νόστιμες μπουκιές κάθε λεπτό. Είναι γιορτές και επιτρέπουμε στον εαυτό μας μια παρασπονδία επιπλέον.[...]
Πηγή: zannetcooks.comΚαλό μήνα! Μπατόν σαλέ με αρωματικά! Τραγανά, τριφτά, εύκολα, αλμυρά μπισκότα για όλες τις ώρες!!! Υλικά: Για τη ζύμη: 500 γρ, φαρίνα 1κ.γλ. μπέκιν Λίγο αλάτι[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΘυμάμαι τη μητέρα μου να φτιάχνει τέτοια εποχή μπατόν σαλέ, αλμυρά μπισκοτάκια σε διάφορα σχήματα με τη ζύμη που χρησιμοποιούσε για τα σπιτικά μισοφέγγαρα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα κουλούρια του Πάσχα, αλλά και τα νηστίσιμα μπισκότα όλων των ειδών είχαν την τιμητική τους όλο το προηγούμενο διάστημα, εμένα όμως μου ήρθε επιθυμία για[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grυλικά 2 γεμάτα φλ.τσ. αλεύρι γιά όλες τις χρήσεις 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 90 γρ. τριμμένη παρμεζάνα (ή κεφαλοτύρι, τσένταρ, ρεγκάτο, κασέρι ή και φέτα σκληρή)[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα κράκερ με ελιές και γραβιέρα ταιριάζουν με πικάντικη μαρμελάδα πιπεριάς [photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα] Με δυο τρία υλικά έχεις μια εκπληκτική συνταγή, με[...]
Πηγή: bostanistas.gr