Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Τελευταια αναρτηση του 2012 λοιπον, η οποια κλεινει με μια πεντανοστιμη βασιλοπιτα με σοκολατα πολυ αρωματικη αφου μεσα της κλεινει διαφορα ξερα[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΝΙ ΚΕΪΚ: Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη, έως[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr500 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Παρλιάρου 40 γρ κακάο Γιώτης 1 κάψουλα βανίλια 60 ml γάλα φρέσκο 4 αυγά 250 γρ βούτυρο βιταμ 460 γρ ζάχαρη 125 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΞεφυλλίζω στα περιοδικά, αναζητώ στο δίκτυο, αναρωτιέμαι πού... και τελικά επτά στις δέκα φορές καταλήγω στις "Γλυκές Ιστορίες" του αγαπημένου Στ. Παρλιάρου...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕκτέλεση για τις μπανάνες: Κόβουμε τις μπανάνες σε 3-4 τεμάχια την κάθε μία. Τις τοποθετούμε σε μια λαμαρίνα φούρνου, τις αλείφουμε με το βούτυρο λιωμένο,[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση για τις μπανάνες: Κόβουμε τις μπανάνες σε 3-4 τεμάχια την κάθε μία. Τις τοποθετούμε σε μια λαμαρίνα φούρνου, τις αλείφουμε με το βούτυρο λιωμένο,[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ Χτυπάμε στο μίξερ την αμυγδαλόπαστα μαζί με την άχνη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Λιώνουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο στα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν-μαρί νή στο φούρνο μικροκυμμάτων Στο μίξερ χτυπάμε τα αυγά και τον κρόκο με τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΡΟ ΚΕΪΚ : Λιώνουμε σε μέτρια φωτιά σε μια κατσαρόλα το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα τη σοκολάτα σε κομμάτια. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤελευταια αναρτηση του 2012 λοιπον, η οποια κλεινει με μια πεντανοστιμη βασιλοπιτα με σοκολατα πολυ αρωματικη αφου μεσα της κλεινει διαφορα ξερα[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ: Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ. Μαλακώνουμε το βούτυρο στα μικροκύματα. Χωρίζουμε τα αυγά. Ανακατεύουμε το βούτυρο με[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ: Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ. Μαλακώνουμε το βούτυρο στα μικροκύματα. Χωρίζουμε τα αυγά. Ανακατεύουμε το βούτυρο με[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΣΟΥΜΑΔΑ Ζεσταίνουμε λίγο την αμυγδαλόπαστα να μαλακώσει. Βάζουμε την άχνη και την αμυγδαλόπαστα στο μίξερ. Χτυπάμε και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΠΕΡΛΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕ Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Λιώνουμε το βούτυρο. Κοσκινίζουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΕΪΚ Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ, έως[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου που διασκεύασε η Sweet Xrysa. Συνταγή : Sweet Xrysa. Μερίδες : για 8-10 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προατοιμασία 20΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΞεφυλλίζω στα περιοδικά, αναζητώ στο δίκτυο, αναρωτιέμαι πού... και τελικά επτά στις δέκα φορές καταλήγω στις "Γλυκές Ιστορίες" του αγαπημένου Στ. Παρλιάρου...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (του Παρλιάρου) 40 γρ. κακάο Γιώτης 1 κάψουλα βανίλια 4 αυγά 250 γρ. βούτυρο βιτάμ 470 γρ. ζάχαρη 125 γρ. κουβερτούρα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr