Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Αν δεν βρείτε ολόκληρο σολομό, για να τον κόψετε, αγοράστε έξι μικρά κομμάτια, φρέσκα ή κατεψυγμένα. Υλικά για 6 άτομα 1 κομμάτι φιλέτο σολομού με την πέτσα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4 άτομα 4 κομμάτια φιλέτο σολομού (½ κιλό περίπου) 4-6 μέτριες πατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες στη μέση κατά μήκος, 1 βολβό μάραθου, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 6 άτομα 6 κομμάτια φιλέτο σολομού (120-140 γρ. το καθένα), 1 κουταλιά ελαιόλαδο + λίγο για άλειμμα ή σπρέι λαδιού, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comYΛΙΚΑ 1 φιλέτο σολομού (160-180γρ.), λίγο βούτυρο, λίγο άνηθο, αλάτι, πιπέρι, 1 κλωναράκι δεντρολίβανο. Για το σπανάκι σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο, λίγο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο maple syrup, δεν ξέρω γιατί, αλλά μου θυμίζει Χριστούγεννα. Είναι ίσως η μυρωδιά του σφένδαμου, κάθε φορά που ανοίγω το μπουκαλάκι. Ο συνδυασμός του πάντως[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1½ (περίπου) κιλό σολομό – από το μέρος της ουράς, ξεπετσιασμένος και ανοιγμένος σε φιλέτα από τον ιχθυοπώλη σας, 1/3 φλ. λευκό, ξηρό κρασί, 6-7[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 10-12 άτομα περίπου 1 κομμάτι σολομού (από το μέρος της ουράς), 2 ½ περίπου κιλά, χωρισμένο από τον ιχθυοπώλη σε δύο φιλέτα (να αφαιρέσει τα κόκαλα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓιορτές είναι, ελάχιστο ποτό στις σάλτσες πάντα προσφέρει λίγη αίγλη στο φαγητό και η αλήθεια είναι ότι το ανεβάζει σε άλλη διάσταση. Το λικέρ grand marnier[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 1 κομμάτι (600-700 γρ. περίπου) φιλέτο σολομού (πλευρά) χωρίς κόκαλα (με την πέτσα), 1/4 φλ. ελαιόλαδο, 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΟ σολομός είναι πλούσιος σε βασικά ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και είναι ιδανική τροφή για μικρούς και μεγάλους. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη δεξιοτεχνία για να τον[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΟ σολομός είναι ένα ψάρι που ταιριάζει με όλα. Είναι φανταστικός σκέτος, γλυκός, αλμυρός, οριεντάλ ακόμη και καυτερός. Και αυτή η συνταγή δεν θα μπορούσε να[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο maple syrup, δεν ξέρω γιατί, αλλά μου θυμίζει Χριστούγεννα. Είναι ίσως η μυρωδιά του σφένδαμου, κάθε φορά που ανοίγω το μπουκαλάκι. Ο συνδυασμός του πάντως[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΌσες φορές προσπάθησα να κάνω σολομό στο γκριλ απέτυχα παταγωδώς, όχι στη γεύση, αλλά κυρίως στην εμφάνιση. Πάντα στην προσπάθειά μου να τον γυρίσω, πάντα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά Για τη μαρινάδα : 200γρ. πάστα μίσο, ½ φλιτζάνι mirin (από τις υπεραγορές στο ράφι των ασιατικών προϊόντων), ½ φλιτζάνι λευκό κρασί, 4 κουταλιές μέλι, ½[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6 άτομα) 1 κομμάτι φιλέτο σολομού με την πέτσα του, γύρω στο 1 κιλό ή 6 κομμάτια φιλέτο (φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα), σύνολο 1 κιλό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΌχι μόνο είναι πεντανόστιμος και έχει τεράστια διατροφική αξία, αλλά είναι και πανεύκολος στην παρασκευή του! Οι μελιτζάνες θα δώσουν ιδιαίτερο άρωμα και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4-5 ΑΤΟΜΑ) 4 – 5 κομμάτια φιλέτο σολομού (150 – 180 γρ. το καθένα) με ή χωρίς πέτσα, ½ κιλό περίπου φρέσκα φασολάκια (ή κατεψυγμένα)[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 6 άτομα 6 κομμάτια φιλέτο σολομού (120 γρ. περίπου το καθένα), 4 κουταλιές σόγια σος, 2 κουταλιές μιρίν ή άσπρο ξηρό κρασί, 1 ½ κουταλιά χυμό[...]
Πηγή: xrysessyntages.com