Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Υλικά: 225 γρ. Αλεύρι 1/2 κουτ. γλ. σκόνη Κανέλα 125 γρ. κύβους Βούτυρο 75 γρ. Ζάχαρη 75 γρ. κοπανισμένα Αμύγδαλα 1 (χυμός και ξύσμα) Λεμόνι(α) 2 Κρόκος(οι)[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 150 γρ. μαργαρίνη 1 αυγό 1 φλιτζ.τσ. άχνη ζάχαρη 2 βανιλίτσες 1 σφηνάκι κονιάκ/βότκα χυμός 1 πορτοκαλιού 1/3 φλιτζ.τσ. γάλα ξύσμα 1/2 πορυοκαλιού 300[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΗ πάστα φλώρα αλλιώς, όχι με μαρμελάδα αλλά με σάλτσα μήλου. Πιο ελαφριά αλλά εξίσου πεντανόστιμη. Όσο για την ζύμη; Πιο αφράτη και βουτυρένια δεν έχετε[...]
Πηγή: yummy-mommy.net/?lang=el300 γρ. μαργαρίνη 1/3 φλ. στέβια 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 2 βανίλιες ξύσμα από 1 λεμόνι 1/2 κ.γ. κανέλα 3 κ.σ. νερό 1/2 κ.γ. αλάτι 500 γρ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: argiro.gr125 γρ φουντούκι ή αμύγδαλο αλεσμένο σε πούδρα 125 γρ αλεύρι γ.ο.χ 125 γρ ζάχαρη 125 γρ βούτυρο (μαλακό - σε θερμοκρασία δωματίου) 2 -3 πρέζες κανέλα 1 πρέζα[...]
Πηγή: argiro.grΠορτοκάλι, κανέλα και σοκολάτα... αρώματα φθινοπωρινά ή μάλλον... χειμωνιάτικα και μάλιστα Χριστουγεννιάτικα! Θυμίζουν κόκκινο και πράσινο χρώμα, έλατο,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε το βούτυρο και χτυπάμε μέχρι να πάρουν μία κρεμώδη υφή.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑυτή η συνταγή είναι της φίλης μου της Γαβριέλλας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια μαρμελάδα σας αρέσει πιο πολύ. Πάστα Φλώρα Υλικά: 500 γρ. αλεύρι 2 κ.σ.[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΜία διαφορετική συνταγή για να φτιάξετε μία ξεχωριστή μηλόπιτα. Συνταγή : Τάσος Λύτρας Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά Για τη[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 50-70 γρμ. μαργαρίνη 1/2 κούπα ζάχαρη 2 αυγά (το ένα το χωρίζω σε κρόκο και ασπράδι) 2 φλ. αλεύρι 3-4 κ.σ. κονιάκ λίγη κανέλα λίγο αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓεια σας καλοί μου φίλοι!!! Bρίσκομαι σε φάση τύπου "εργασία και χαρά" γι'αυτό και μεσολαβούν μεγάλα κενά μεταξύ των δημοσιεύσεών μου... Παρ' όλα αυτά σε[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grPin It Υγιεινό όσο ποτέ!!!! Υλικά 3/4 φλ. τσαγιού λάδι 1 φλ.τσαγιού μαύρη ζάχαρη 2 αυγά 2 βανίλιες 1/4 κ.γλυκού αλάτι 2 φλ.τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει 1[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΗ πάστα φλώρα είναι από τα πολύ κλασσικά και αγαπητά σε όλους, σπιτικά γλυκά. Ταιριάζει με τον πρωϊνό ή απογευματινό σας καφέ. Πάει με παρέα, ή και χωρίς,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑν τύχει να βρεθείτε με φρούτα που παραγίνανε ή δεν τα τρώτε για κάποιον λόγο, φτιάξτε μια ωραία πάστα-φλώρα με καραμελωμένα φρούτα αντί για την κλασσική[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠορτοκάλι, κανέλα και σοκολάτα... αρώματα φθινοπωρινά ή μάλλον... χειμωνιάτικα και μάλιστα Χριστουγεννιάτικα! Θυμίζουν κόκκινο και πράσινο χρώμα, έλατο,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grPin It Υγιεινό όσο ποτέ!!!! Υλικά 3/4 φλ. τσαγιού λάδι 1 φλ.τσαγιού μαύρη ζάχαρη 2 αυγά 2 βανίλιες 1/4 κ.γλυκού αλάτι 2 φλ.τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει 1[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.gr150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 150 γρ. ζάχαρη άχνη 150 γρ. αμύγδαλο λευκό σε σκόνη 1 αυγό 125 γρ. βούτυρο 15 γρ. κονιάκ 15 γρ. νερό 1/2 κουτ. γλ.[...]
Πηγή: cooktherapy.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ Αλέθουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ μαζί με τη μισή ζάχαρη άχνη. Τρίβουμε τους κρόκους των αυγών στο τρίφτη. Κόβουμε το παγωμένο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr