Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Η συνταγή είναι του Στέλιου Παρλιάρου από τον Γαστρονόμο του Απριλίου. Εγώ άλλαξα λίγο τις ποσότητες των υλικών και τον τρόπο εκτέλεσης. Είναι τέλειο!! Όχι[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕλεγεία της γεύσης! Αλήθεια τί είναι η γεύση και πώς επηρρεάζει την καθημερινότητά μας; Μπορεί ένα γλυκό να μας φτιάξει έστω και πρόσκαιρα τη διάθεση; Αλλά ας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα διαφορετικό cheesecake φράουλας, χωρίς τυρί κρέμα και κρέμα γάλακτος. Δροσιστικό, ελαφρύ κι ελληνικό: με ανθότυρο, γιαούρτι και μέλι. Από τον Στέλιο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕκτέλεση: Ανακατεύουμε πολύ καλά το τυρί με την άχνη και τις σταφίδες. Ξάνουμε πολύ καλά το καταϊφι και το ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο. Σε ένα ταψί 26[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση Τρίβουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο. Τα πιέζουμε σ’ ένα τσέρκι 24 εκ. Ανακατεύουμε το buko με την άχνη πολύ καλά[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕλεγεία της γεύσης! Αλήθεια τί είναι η γεύση και πώς επηρρεάζει την καθημερινότητά μας; Μπορεί ένα γλυκό να μας φτιάξει έστω και πρόσκαιρα τη διάθεση; Αλλά ας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑυτό το ψητό cheesecake του Στέλιου Παρλιάρου περίμενε υπομονετικά στα κιτάπια μου 4 χρόνια.. Ήρθε η ώρα του τώρα μια και νομίζω ότι είναι ιδανικό για την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΣτο καλάθι βρίσκονταν ξεχασμένες 4 μπανάνες που ξέμειναν από τη νηστεία...παρατημένες είχαν αρχίσει να μαυρίζουν επικίνδυνα... λίγο ακόμη και θα ήταν για τα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαι το καλύτερο: όχι μόνο είναι το πιο γρήγορο, αλλά είναι και το πιο κυπριακό! Αφιερωμένο λοιπόν στην Πρασινάδα! Θα χρειαστείς για 4 ατομικές μερίδες: Για τη[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΤην συνταγή την είχα παρακολουθήσει από το πρωινάδικο του Μέγα (είναι συνταγή του Άκη Πετρετζίκη που είχε κερδίσει το Μάστερ Σεφ) αλλά την βρήκα και σε ένα[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com