Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 98 συνταγές
Αγαπημένη και χυλωμένη φασολάδα σε μια διαφορετικη ασπρη εκδοχή που συνηθιζεται σε πολλα μερη της Ελλαδος. Το κλασσικο Ελληνικο χειμωνιατικο φαγακι μας!![...]
Πηγή: greekmasa.grΦασόλια ξερά, μπόλικα σπανάκια, καροτάκια, κρεμμύδια ψιλικομμένα και σέλινο, μας κάνουν ένα φαγάκι, καταπληκτικό! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε. Και ναι![...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΧρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 2 ώρες Μερίδες: 6 Υλικά 500γρ ξερά φασόλια της αρεσκείας μας 5 ώριμες ντομάτες τριμμένες σε τρίφτη ή 1[...]
Πηγή: kouzzzina.grΝόστιμη και θρεπτική σούπα. Χορταστικό και ιδανικό πιάτο για τις κρύες χειμωνιάτικες ημέρες. Μοσχοβολάει ο τόπος όταν σερβίρεται αχνιστή. Δεν μπορεί να της[...]
Πηγή: magiacook.gr500 γρ. μέτρια ξερά φασόλια 3 καρότα κομμένα σε μικρά καρέ 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κλωνάρια σέλερι (με τα πράσινα φύλλα τους ψιλοκομμένα) 2 κ.σ. πελτέ[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη ή ολόκληρη 2 καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες 1 κύβο ζωμό κότας 200 γρ φασόλια Καστοριάς 250[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΠοιό είναι το εθνικό μας φαγητό, που μεγάλωσε γενιές και γενιές; Η φασολάδα. Απαραίτητο συνοδευτικό, ελιές και σπιτικό κρασί. Οι άνθρωποι της επαρχίας, τα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚάθε Μ.Παρασκευή, το έχω ήδη αναφέρει, τρώγαμε κι ακόμη τρώμε αυτή τη συγκεκριμένη φασολάδα και μόνον οι μικρότεροι σε ηλικία δεν την εκτιμούσαν και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕλληνικότατο, αγαπημένο και πολύ υγιεινό χειμωνιάτικο πιάτο! Συνδυάζει αρμονικά φυτικές πρωτεΐνες, εξαιρετικής ποιότητας, και πολλά φρέσκα χορταρικά που τις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr250-300 γρ. φασόλια 2 κρεμμύδια 2 ώριμες ντομάτες τριμμένες 2 καρότα κομμένα σε φέτες Λίγο σέλινο 1 κούπα ελαιόλαδο Ρίγανη Αλάτι, πιπέρι Βάζουμε τα φασόλια σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. ξερά φασόλια 3 καρότα κομμένα σε μικρά καρέ 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κλωνάρια σέλερι με τα πράσινα φύλλα τους, ψιλοκομμένα 2 κ.σ. πελτές ντομάτας 1[...]
Πηγή: mamapeinao.grΟι δύο μηλιές-νάνοι που φύτεψα στον τοίχο του κλειστού κήπου ως καλλωπιστικά βγάζουν ελάχιστα μήλα, μικρά, στραβοχυμένα και ξινούτσικα, τόσο που ωμά δεν[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ φασολάδα είναι έ να από τα κλασικότερα παραδοσιακά φαγητά του τόπου μας. Φτιαγμένη με ντόπια ξερά φασόλια , είναι να γλύφεις τα δάχτυλά σου. Ανάλογα με τα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠότε ήταν η τελευταία φορά που δοκίμασες το... “εθνικό” μας φαγητό; Αυτή τη φορά σερβίρουμε φασόλια λευκά, με μπόλικο λεμόνι και ρίγανη, αντί για κόκκινη με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html1/2 κιλό ψιλά φασόλια, μουλιασμένα αποβραδίς 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε μικρά καρέ 200 γρ. σελινόριζα (περίπου 1/2 μέτρια σελινόριζα), σε κυβάκια 2 μεσαία[...]
Πηγή: gastronomos.grΤις τελευταίες μέρες έχει πέσει πολύ φασόλι στην blogoγειτονιά, κι έτσι είπαμε κι εμείς να αφιερώσουμε μερικές αράδες στο λεγόμενο εθνικό μας φαγητό, τη[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΗ cook δοκίμασε το συγκεκριμένο πιάτο μια Κυριακή και αναφώνησε: "Αλληλούϊα!" γιατί ήταν και νηστεία :) Έτσι , συμφώνησα κι εγώ να δημοσιεύσω την συνταγή μου,[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜία συνταγή του Σεφ Βαγγέλη Κουμπιάδη με κάποιες μικρές παραλλαγές. Υλικά 500 γ. ψιλά φασόλια 2 καρότα 1 ξερό κρεμμύδι 1 μεγάλη πράσινη πιπεριά σέλινο[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣ