Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Καλή σας μέρα!!! Μπιφτεκάκια ψητά που μοιάζουν τηγανιτά θα σας φιλέψω σήμερα! Νόστιμα, αφράτα μα και διαφορετικά. Λίγο πιο πικάντικα από τα συνηθισμένα αλλά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grεστάλη από τον Βασίλη Λορετζάτο Από τη Νένα Ισμυρνόγλου http://trans.kathimerini.gr/ Προετοιμασία: 10΄, Αναμονή: περίπου 30΄, Ψήσιμο: περίπου[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΤο ψήσιμο στα κάρβουνα θέλει την δικιά του τεχνική, αυτό το ξέρουν καλά όσοι ασχολούνται με αυτό. Εδώ και πολύ καιρό έψαχνα να βρω μία πετυχημένη συνταγή για[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά 1 μέτριο κρεμμύδι 1 μέτριο καρότο 1κόκκινη πιπεριά 1 κιλό κιμά γαλοπούλας 1 μέτριο αυγό 2 κ.γ. αλάτι 2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.γ πιπέρι 1 κ.γ θυμάρι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΚαλή σας μέρα!!! Μπιφτεκάκια ψητά που μοιάζουν τηγανιτά θα σας φιλέψω σήμερα! Νόστιμα, αφράτα μα και διαφορετικά. Λίγο πιο πικάντικα από τα συνηθισμένα αλλά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟμολογώ πως αν και λάτρης της gourmet κουζίνας, δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα καλό μπέργκερ μια στις τόσες (πάντα όμως, χωρίς ψωμί). Ως ανήσυχο πνεύμα που του[...]
Πηγή: caruso.grΓια τα μπιφτέκια 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 500 γρ. χοιρινό κιμά 10 φύλλα δυόσμου 5 κλ. θυμάρι φρέσκο μόνο τα φύλλα του 1 κρεμμύδι μεγάλο 1 σκ. σκόρδο 1 σφηνάκι[...]
Πηγή: akispetretzikis.com500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 500 γρ. κιμά χοιρινό 1 κρεμμύδι 150 γρ. ψωμί του τοστ χοντροκομμένο 50 ml γάλα 3,5% λιπαρά 50 ml ελαιόλαδο μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κ.γ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κιλό κιμά (εγώ βάζω μοσχαρισιο) 2 κρεμμύδια μέτρια σε μέγεθος 2 δόντια σκόρδο Ρίγανη Μαϊντανό Φρυγανιά 2 αυγά Αλάτι πιπέρι κυμινο 1 1/2 κιλό πατατες 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 500 γρ. κιμά χοιρινό 1 κρεμμύδι 150 γρ. ψωμί του τοστ χοντροκομμένο 50 ml γάλα 3,5% λιπαρά 50 ml ελαιόλαδο μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι μελιτζάνες είναι ένα αγαπημένο καλοκαιρινό υλικό της Ελληνικής κουζίνας. Μαγειρεύονται λαδερές, στο φούρνο ή την κατσαρόλα, συνοδεύουν το κόκκινο κρέας ή το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr