Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Ο παστός γαύρος, ή αλλιώς αντσούγιες, είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο. Η περίοδος για την παρασκευή του ξεκινάει από τον Μάιο και διαρκεί μέχρι τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤη συνταγή αυτή για το πάστωμα του γαύρου, μου την έδωσε ένας καλός μας φίλος και παλιός ψαράς, ο Γρηγόρης, λέγοντάς μου ότι με αυτόν τον τρόπο, οι γαύροι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grπαστές σαρδέλες με την κορυφαία συνταγή της Μυτιλήνης Στον καλοκαιρινό καιρό της σαρδέλας, δράττομαι της ευκαιρίας να σας συστήσω τις καλλονές της Kαλλονής. Οι[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 2 κιλά γαύρος 500γρ χονδρό αλάτι Εκτέλεση Τους πλένουμε καλά και αφαίρουμε εντόσθια και κεφάλι. Ρίχνουμε μία στρώση αλάτι στο πάτο ενός δοχείου και[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να παστώνουμε μικρα ψάρια. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό γαύρο χοντρό 2 χούφτες χοντρό αλάτι 2 κ. σ. ζάχαρη 1 μπουκάλι ξύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό σαρδέλες φρέσκες χοντρό αλάτι Καθαρίζουμε από εντόσθια και κεφάλι τις σαρδέλες. Τις σχίζουμε από την ουρά στη μέση και τις πλένουμε καλά. Τις αφήνουμε[...]
Πηγή: cooklos.gr