Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
Ο παστός γαύρος, ή αλλιώς αντσούγιες, είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο. Η περίοδος για την παρασκευή του ξεκινάει από τον Μάιο και διαρκεί μέχρι τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά (6 μερίδες) : 1,5 κουταλιά πάστα αντσούγας (από σωληνάριο) 1/2 φλιτζάνι ελιές πράσινες γεμιστές με κάπαρη 1/2 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού 1 φλιτζάνι ξινή[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (6 μερίδες) : 2 φλιτζ. κρέμα γάλακτος (ή μισή-μισή με γάλα) 5 κουταλιές ελαιόλαδο 300 γρ. φιλέτο φρέσκου σολομού βρασμένο και τριμμένο (ή από[...]
Πηγή: yumyum.gr