Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
1 κιλό γαύρος χοντρό αλάτι ξύδι αραβοσιτέλαιο ή ηλιέλαιο ρίγανη Καθαρίζουμε το γαύρο από τα εντόσθια. Σε γυάλινο σκεύος βάζουμε αλάτι στον πάτο, γαύρους τον[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κιλό γαύρο 1½ φλιτζ. αλεύρι 1 φλιτζ. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 5-6 μεγάλα φύλλα συκής 1 κ.σ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά χυμό από 1 λεμόνι 4 κ.σ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cooklos.gr1½ κιλό γαύρος ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κρασί λευκό χυμό από 1 λεμόνι 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.γ. ρίγανη αλάτι πιπέρι Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το γαύρο.[...]
Πηγή: cooklos.gr1½ κιλό γαύρος 2 μεγάλες φρέσκιες ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. ρίγανη 1 φύλλο δάφνης αλάτι πιπέρι Καθαρίζουμε και[...]
Πηγή: cooklos.gr1½ κιλό γαύροι ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια αλάτι πιπέρι στα κάρβουνα Αφήνουμε τη σχάρα να ζεσταθεί καλά. Λαδώνουμε καλά τη σχάρα αμέσως πριν βάλουμε[...]
Πηγή: cooklos.gr1½ κιλό γαύρος 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε φέτες 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε φέτες 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ.[...]
Πηγή: cooklos.gr1 ½ κιλό γαύροι 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 λεμόνι αλάτι Καθαρίζουμε από λέπια και εντόσθια τα γαυράκια και τα πλένουμε. Αλατίζουμε τα ψάρια και βάζουμε το λάδι να[...]
Πηγή: cooklos.gr