Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 115 συνταγές
Εύκολη συνταγή που μου την έμαθε πέρσι το καλοκαίρι ένας φίλος ιταλός. Θα αρέσει κυρίως στα παιδιά γιατί είναι χωρίς κόκκαλο και ιδιαίτερα τραγανός. Υλικά 1[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 κιλό φρέσκος γαύρος 1 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη 1 κουτ. γλυκού ξερός κόλιανδρος, κοπανισμένος[...]
Πηγή: gastronomos.grΤο ότι τα ψάρια κάνουν καλό, το ξέρουν όλοι. Αυτό που μπορεί να μην είναι πολύ γνωστό, είναι ότι τα «λαϊκά» ψάρια, είναι και τα θρεπτικότερα. Και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟικονομική, εύκολη, καλοκαιρινή ψαροφαγία. Συνταγή : Ανδρέας Λαγός. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, ψήσιμο περίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά 500 γρ. φρέσκο γαύρο αλεύρι για πασπάλισμα αλάτι, πιπέρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα λεμόνι για το σερβίρισμα Εκτέλεση Αφήστε το γαύρο να στραγγίξει[...]
Πηγή: icookgreek.comΕίναι ο αγαπημένο σου τηγανιτός γαύρος με μια... διαφορά. Τον μαρινάρουμε σε μπαχαρικά και φύλλα κάρυ και παίρνει υπέροχη, αξεπέραστη γεύση και άρωμα.[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlαπό τον κ. Νίκο Δαμίγο - Αυλωνάρι Καθαρίζουμε το κεφάλι και τα εντόσθια από τους γαύρους και τους τοποθετούμε σε ένα τάπερ με ξύδι και αλάτι για 3 με 4 ώρες.[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΥλικά Γαύρος 1/2 κιλό καθαρισμένος Αυγό 1 χτυπημένο με λίγο νερό Σουσάμι άσπρο όσο χρειαστεί Αλάτι Μαϊντανό λίγο ψιλοκομμένο Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Οδηγίες[...]
Πηγή: chefoulis.gr1 κιλό γαύρο (όχι μικρού μεγέθους) ξίδι (όσο χρειαστεί) 2 κ.σ. αλάτι (γεμάτες κουταλιές) ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 2 μικρές κόκκινες καυτερές πιπεριές (ή 2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜε αυτό τον τρόπο μπορείτε να βάλετε στο φούρνο σχεδόν όλα τα ψάρια και γίνονται το ίδιο νόστιμα. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό γαύρο 3 σκελίδες σκόρδο χυμός από 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα) 24 γαύροι Μαρινάδα 2 λεμόνια 2 σκόρδα 2 κ.σ. μέλι 6 φύλλα κόλιανδρο φρέσκο Λίγα φύλλα μαϊντανού 10 cl ελαιόλαδο 1 κ.γλ. αλάτι χονδρό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 500 γρ. γαύρος πολύ φρέσκος 4 σκ. σκόρδο σε φετάκια 1 φλιτζ. τσ. χυμό λεμονιού 1/2 φλιτζ. τσ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη 2 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜέχρι πρόσφατα το γαύρο τον τηγάνιζα μόνο με αλεύρι και ολόκληρο, μέχρι που βρήκα αυτόν τον τρόπο... δεν μένει γαυράκι για γαυράκι και ειναι πεντανόστιμο...[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΣύμφωνα με το Λευτέρη τον ψαρά μας ο καλύτερος γαύρος για ξιδάτος είναι το Μάρτιο, γι αυτό κι εγώ που τον εμπιστεύομαι πήρα ένα κιλό έτσι για το καλό τον[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr½ κιλό γαύρο 1 βάζο αμπελόφυλλα βιολογικής καλλιέργειας Λάδι για επάλειψη Για τη γέμιση 1 τομάτα τριμμένη στον τρίφτη Ψίχα από 5 φέτες ψωμί μπαγιάτικο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook½ κιλό ξίδι 1 χούφτα χοντρό αλάτι 1 κιλό γαύρο 3-4 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλάκι γλυκού κόκκινο πιπέρι 1 κρεμμύδι ξερό 1 ντομάτα Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΦανταστική συνταγή με έντονη γεύση του ούζου. Τι χρειαζόμαστε: 700γρ γαύρο καθαρισμένο 3 μέτριες πράσινες πιπεριές 3 μέτρια κρεμμύδια ξερά 1 λεμόνι 1/2 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦανταστική συνταγή για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Εφη Γιαλούση Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20΄, μαγείρεμα 3΄ -[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr