Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Για να φτιάξω απλή κρέμα λεμονιού ξεκίνησα, μετά σκέφτηκα να την χρησιμοποιήσω σε cheese cake, μετά το ξανασκέφτηκα και λέω τι θα κάνω τόσα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr100 γρ. ασπράδι αυγού 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. ζάχαρη άχνη 1 βανίλια 30 γρ. φιστίκια κελυφωτά πούδρα ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 30 γρ. φιστίκια κελυφωτά[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ Για τη μαρέγκα 5 ασπράδια 1 πρέζα αλάτι 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 150 γρ. άχνη ζάχαρη 1 βανίλια Κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής Για τις φράουλες 500 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜην ξεχάσετε τις φράουλες! Αυτή είναι η εποχή τους, δίνουν χρώμα και γλύκα στο γιορτινό τραπέζι, ακόμη και σκέτες, πασπαλισμένες με ζάχαρη άχνη, πιπέρι και[...]
Πηγή: bostanistas.grΑρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες ακριβώς όπως σας τις δίνω και δεν θα απογοητευθείτε. ΥΛΙΚΑ 4 ασπράδια αυγών μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους ή 120 γραμ.[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΔεν είναι παρά μια τούρτα με μαρέγκα, κρέμα σαντιγύ και φρέσκα φρούτα. Αλλά τι τούρτα! Αέρινη, ελαφριά, νόστιμη και καλόβολη, της ταιριάζουν όλα τα φρούτα[...]
Πηγή: bostanistas.grΑναρτήθηκε στις 01/05/2017 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Πάβλοβα με μπανάνα, γκανάς σοκολάτας και φουντούκια Μια συνταγή (από εδώ) για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά: 4 ασπράδια αυγών, σε θερμοκρασία δωματίου Ελάχιστο αλάτι 250 γρ. ζάχαρη 2 κ.γ. κορν φλάουερ 1 κ.σ. άσπρο ξίδι Μερικές σταγόνες υγρή βανίλια 300 γρ.[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑς φτιάξουμε πάβλοβα! Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις; Όχι αν ακολουθήσεις σωστά όλα τα βήματα. Ένα γλυκό σχεδόν βασιλικό με καταγωγή από την Αυστραλία[...]
Πηγή: geusis.blogspot.grΑυτό το γλυκάκι το έφτιαξα πρώτη φορά για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και τρελάθηκαν όλοι. Τώρα που το πήρα το κολλάι, θα το φτιάξω σε διάφορες εκδοχές,[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΑΒΛΟΒΑ Πως γίνεται μερικές φορές και συνταγές που αγαπάω και φτιάχνω συχνά, ακόμη και μετά απο τρισήμισυ χρόνια παρουσίας στο blog , δεν δόθηκε η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα υπέροχο αέρινο γλυκό. Από πού πήρε όμως αυτή την ονομασία; To 1926, η πρίμα μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα, ίσως η διασημότερη μπαλαρίνα του 20 ου αιώνα, κάνει[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grH απαλή γεύση της καθώς εξατμίζεται στο στόμα σε κάνει να νιώθεις συναισθήματα που δεν θα έπρεπε για ένα απλό γλυκό! Αυτή είναι η πάβλοβα και στη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά: Για 4-6 άτομα Για τη μαρέγκα Έξι ασπράδια αβγών 175 γραμμάρια ζάχαρη 175 γραμμάρια ζάχαρη άχνη Μία κουταλιά του γλυκού ξίδι Μία κουταλιά του γλυκού[...]
Πηγή: sidagi.grΑπίστευτη γλύκα, εμφάνιση, μυρωδιά!!! Σοκολατένιες μαρέγκες, σαντιγύ, φράουλες και ζάχαρη άχνη! Λίστα για ψώνια 5 ασπράδια αβγών 120γρ. ζάχαρη κρυσταλλική[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΕίναι αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά!Και πως να μην ερωτευτείς ένα τέτοιο γλυκό; Κάποιοι λένε είναι να το χαζεύεις,εγώ προσωπικά το "τσακίζω".Ελαφρύ[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΜια εναλλακτική για Πάβλοβα σε ατομικές μερίδες...Όταν πρωτοείδα το τίτλο είπα συνταγή με μωρά; Πιστέψτε με όμως τρώγονται ευχάριστα και χωρίς ενοχές. Η ιδέα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥλικά για τις μαρέγκες 5 ασπράδια 1 πρέζα αλάτι 150 γρ. ζάχαρη 150 γρ. άχνη 1 βανίλια Υλικά για την κρέμα 500 ml κρέμα γάλακτος 250 γρ. τυρί κρέμα σε[...]
Πηγή: megatv.com/cook