Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Pin It Μια μπαλαρίνα στο πιάτο μας!!!! Υλικά Για την μαρέγκα 120γρ ασπράδια (από 4 μεσαία αυγά) 10γρ κορν φλαου ή νισεστέ 150γρ λεύκη ζάχαρη 70γρ καστανή[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΑς φτιάξουμε πάβλοβα! Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις; Όχι αν ακολουθήσεις σωστά όλα τα βήματα. Ένα γλυκό σχεδόν βασιλικό με καταγωγή από την Αυστραλία[...]
Πηγή: geusis.blogspot.grΑρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες ακριβώς όπως σας τις δίνω και δεν θα απογοητευθείτε. ΥΛΙΚΑ 4 ασπράδια αυγών μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους ή 120 γραμ.[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΆλλη μια χρονιά ξεκινά! Εύχομαι να είναι γεμάτη χαρές, τις μικρότερες δυνατές λύπες, υγεία και αγάπη. Ελπίζω να ξεκουραστήκατε αυτές τις μέρες. Εγώ μπορώ να πω[...]
Πηγή: cookika.comΔύσκολο, αλλά αρχοντικό γλυκό. Σε ένα κάλεσμα ή σε ένα τραπέζι φίλων θα είναι το τέλειο φινάλε! ΥΛΙΚΑ Μερίδες: 12 Μαρέγκα 120 γρ. ασπράδια αβγών (αντιστοιχούν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈχω ιδιαίτερη αδυναμία στις μαρέγκες. Θυμάμαι παλιά, τη δεκαετία του ’80, οι μαρέγκες είχαν την τιμητική τους, σερβιρισμένες με χτυπημένη κρέμα γάλακτος, σος[...]
Πηγή: xrysessyntages.com