Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Υλικά 6 κουταλιές παρθένο ελαιόλαδο 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο 500 γρ. ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες Αλάτι και πιπέρι Λίγο ξίδι Λίγη μαύρη ζάχαρη 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 2 άτομα) 1 αστακός Βούτυρο λιωμένο Κρέμα γάλακτος, χτυπημένη Ζωμός ψαριού Ζωμός από μύδια Ντομάτα αποφλοιωμένη Ricard Ξερά μυρωδικά Φρέσκα μυρωδικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί με δαγκάνες (homαrd), 500 γρ περίπου ο ένας 200 γρ. παντζάρια φρέσκα, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους 100 γρ. κρεμμυδάκια 5 ml[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 2 άτομα) 1 αστακός (500 γρ.) 2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρι 20 ml ελαιόλαδο 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 5 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 μέτριο καρότο, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 1 κιλό ντομάτες, τριμμένες Αλάτι και πιπέρι 1 μεγάλος ή 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤου διάσημου Γάλλου σεφ Ζοέλ Ρομπυσόν Υλικά (για 4 άτομα) 4 ζωντανοί αστακοί του 1/2 κιλού (αμερικανικού τύπου), Για το ζωμό 1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 αστακός (ή περισσότεροι) Φρέσκο βούτυρο, χυμός λεμονιού, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανός Παρασκευή Αν ο αστακός είναι ζωντανός, τον ζεματίζουμε σε νερό που[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑστακός ψαροκόρυζο: Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι διάσταση δίνει στο πιάτο η τελική φάση, που ο σεφ αφήνει στα χέρια σας: Θα σπάσετε οι ίδιοι το ωμό αυγό (το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 6 άτομα 2 ζωντανοί αστακοί (750 γρ. ο καθένας) 10 λίτρα βραστό νερό Αλάτι 20 ml νερό 4 κοφτές κ.σ. ζάχαρη από κοκκοφοίνικα 50 ml χυμός tamarind 30[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami