Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
ΥΛΙΚΑ για 4-6 άτομα -1.000 γραμ. μοσχαράκι (ποντίκι) κομμένο τας κεμπάπ -1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο -1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε κανονικά κομμάτια -1[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Το γιουβέτσι στο φούρνο γίνεται πιο νόστιμο στη γάστρα. Γενικά, η γάστρα κάνει πιο νόστιμα τα ψητά γιατί κλείνει μέσα τους ατμούς του[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΑγαπημένο φαγητό της οικογένειας για όλες τις εποχές, που δεν ξέρω κάποιον που να μην το τρώει. Για να μας γίνει σπυρωτό και όχι λασπιασμένο και αργότερα όταν[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (για 4-6 άτομα) 1.000 γραμ. μοσχαράκι (ποντίκι) κομμένο τας κεμπάπ 1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε κανονικά κομμάτια[...]
Πηγή: greekmasa.gr