Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Εξαιρετική γεύση και έξυπνη μέθοδος για κονσερβοποίηση της αγκινάρας. Τι χρειαζόμαστε: 6-7 λεμόνια 20 αγκινάρες με τα κοτσάνια τους 5 ρίζες σέλινου 1 κεφάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνας από τους λόγους που δεν μου αρέσει να πηγαίνω λαϊκή, πέρα από το κουβάλημα, είναι γιατί παρασύρομαι. Μου είναι αδύνατο να αντισταθώ στο τρυφερό μαρούλι, ή[...]
Πηγή: foodjunkie.euπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com12 αγκινάρες 1 κιλό σπανάκι 2 κ.σ. βούτυρο φρέσκο 12 κ.σ. σάλτσα μορνέι ή ½ φλιτζ. κρέμα γάλακτος ⅓ φλιτζ. τριμμένο κεφαλοτύρι ⅓ κ.γ. μοσχοκάρυδο 2 λεμόνια (ο[...]
Πηγή: cooklos.gr