Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Εξαιρετική γεύση και έξυπνη μέθοδος για κονσερβοποίηση της αγκινάρας. Τι χρειαζόμαστε: 6-7 λεμόνια 20 αγκινάρες με τα κοτσάνια τους 5 ρίζες σέλινου 1 κεφάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Αγκινάρες καθαρισμένες Λεμόνι Ξύδι Λάδι Αλάτι Εκτέλεση: Καθαρίζονται και βράζονται σε νερό με αλάτι, στο οποίο προσθέτετε λίγο λεμόνι και ξύδι. Αφού[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΜε τη βόλτα που σας έλεγα στο κτήμα, προέκυψε δουλίτσα και μία από αυτές ήταν να φτιάξω αγκινάρες τουρσί. Δεν είχα ξαναφτιάξει, αλλά έγιναν νόστιμες! Έφτιαξα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜερακλίδικος μεζές, ο οποίος συνοδεύει το τσιπουράκι μας, τοπικός μεζές στην Κρήτη, συνοδεύει πάντα τη ρακί, αν και εκεί το φτιάχνουν διαφορετικά, σε χοντρό[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΜέχρι που πήγα 36 ετών, τις αγκινάρες ούτε που τις πλησίαζα. Όχι γιατί δε μου άρεσαν, αλλά γιατί είχαν πάντα την ατυχία να συνοδεύονται από κουκιά. Τα οποία[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr