Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Με την Βίκυ των Ιωαννίνων γνωριστήκαμε ένα πρωϊ στη λίμνη. Εκείνη άφηνε τα παιδιά της στο σχολείο κι εγώ επέστρεφα από την πολύ πρωϊνή βόλτα μου. Περίμενα να[...]
Πηγή: tastefull.gr200 γραμμ. αμύγδαλα με τη φλούδα χοντροκομμένα 600 γραμμ. βούτυρο γάλακτος ή φυτικό λίπος 2 κρόκοι αυγών 200 γραμμ. άχνη ζάχαρη 900 γραμμ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: argiro.grΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ Εδώ στο laboratorio , έχω μία συνταγή γιά κουραμπιέδες ( εδώ ), την οποία φτιάχνω κάθε χρόνο και μας αρέσει πολύ. Περιέχει όμως και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ Εδώ στο laboratorio , έχω μία συνταγή γιά κουραμπιέδες ( εδώ ), την οποία φτιάχνω κάθε χρόνο και μας αρέσει πολύ. Περιέχει όμως και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά Καραμελωμένα αμύγδαλα 150 γρ. λευκά αμύγδαλα, 60 γρ. λευκή ζάχαρη, κρυσταλλική, νερό. Κουραμπιέδες 400-450 γρ. βούτυρο αγελάδας (για να φτιάξουμε 300[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 2 κιλά περίπου 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ. ανάλατο βούτυρο, ξεπαγωμένο 500 γρ. μαγειρικό φυτικό λίπος (Spry π.χ.) 1 φλ. ζάχαρη 1/3[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαλή Χρονιά! Ευτυχισμένο το 2018 με υγεία και αγάπη για όλους! Σας εύχομαι το νέο έτος να σας φέρει ό,τι ποθείτε κι ακόμα περισσότερα! Χθες, την πρώτη μέρα του[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΔημοσιεύθηκε Δεκέμβριος 18, 2015 Αύγουστος 30, 2018 Και αφού φτιάξαμε τα Μελομακάρονα ήρθαν και οι κουραμπιέδες. Αυτά τα τέλεια άσπρα μπαλάκια που λιώνουν στο[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.gr600 γραμμ. αμύγδαλα με τη φλούδα, χοντροκομμένα 600 γραμμ. βούτυρο γάλακτος ή φυτικό λίπος 2 κρόκοι αυγών 200 γραμμ. άχνη ζάχαρη 900 γραμμ. αλεύρι[...]
Πηγή: argiro.gr" Κουμπάραααααααα, κουμπαριέδεεεεεες! Ή μάλλον κουράμπιαααααααα, κουραμπιέδεεεεεεες! Χαχαχαχα Περιμένω συνταγή στο Royal-Coconut..." Αυτά τα ποστ μου αφήνει η[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr