Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
Ο Αρακάς ή αλλιώς Μπιζέλι, ανήκει στην κατηγορία των οσπρίων, αν και θυμίζει περισσότερο λαχανικό, γιατί συνηθίζουμε να τον καταναλώνουμε φρέσκο. Στην ξηρή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά συνταγής αρακάς: 1 κιλό (φρέσκος ή κατεψυγμένος) καρότα: 3 ελαιόλαδο: 1 φλιτζάνι ντομάτα φρέσκια ή κονσέρβα: 500 γρ., ψιλοκομμένη φρέσκος άνηθος: 2-3[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο θέμα αρακάς είχε αρχίσει να γίνεται κουραστικό.Τι και αν εβραζα μοσχάρι τι αρακά το ιδιο και το αυτο...ατέλειωτες ώρες...η λύση έχει δωθεί με την χύτρα και[...]
Πηγή: oreksinaxeis.blogspot.gr