banoffee | banoffee συνταγή | μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | banoffee συνταγη | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | banoffee pie συνταγη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ζυμη αφρατα

Βρέθηκαν 8 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Ζύμη αφράτη

dough Η ιδανική ζύμη για οτιδήποτε φτιάχνετε στο σπίτι! Για πιτάκια, πεϊνιρλί, τυρόψωμα, ακόμη και πίτσα! Είναι τόσο αφράτη και νόστιμη, που εγγυάται την[...]

Πηγή: foodstates.blogspot.gr
ζύμη αφράτης πίτσας

3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι μαγιά σε σκόνη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλιά ζάχαρη 200 γρ.γιαούρτι 2/3 κούπας ζεστο γάλα 3 κουταλιές[...]

Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.gr

Ζύμη για αφράτη πίτσα σαν της pizza hut

Ζύμη για αφράτη πίτσα και πεϊνιρλί. Τι χρειαζόμαστε: 1 κουτί sprite (330ml) 1 ποτήρι χλιαρό νερο (330ml) 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ζύμη για αφράτα πιτάκια

Είναι μία ζύμη που γίνεται αφράτη και χρησιμοποιείται για τυροπιτάκια, κοτοπιτάκια, λουκανοπιτάκια κλπ. Τι χρειαζόμαστε: 1 φλυτζάνι λάδι 2 φλυτζάνια γάλα 3[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ζύμη για αφράτη πίτα

Αυτή η ζύμη γίνεται πολύ αφράτη (μοιάζει λίγο με μπριος). Δοκιμάστε τη και αν θέλετε αφράτη ζύμη για πίτσα. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 ποτήρι χλιαρό νερό 1 κ.σ.[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ζύμη για αφράτα μπουρεκάκια ή ρολό

Μπουρεκάκια γεμιστά ή ρολό γεμισμένο με ότι γεύση επιθυμείτε, είτε ζαμπόν, είτε λουκανικάκια, είτε φέτα ή πιπεριές. Μπορείτε να φτιάξετε μικρά μπουρεκάκια ή[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ζύμη για αφράτη πίτσα - Cookingbook

Υλικά 1 κουτί σπράιτ (330ml) 1 ποτήρι χλιαρό νερό 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 κ.σ. αλάτι 1 κ. αλεύρι 1/2 με 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο[...]

Πηγή: cookingbook.gr
Ζύμη για αφράτη πίτσα - Cookingbook

Υλικά 1 κουτί σπράιτ (330ml) 1 ποτήρι χλιαρό νερό 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 κ.σ. αλάτι 1 κ. αλεύρι 1/2 με 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο[...]

Πηγή: cookingbook.gr

Copyright 2017 ® - Επικοινωνία