Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Tριφτή ζύμη σαν αυτή των ζαχαροπλαστείων. Τι χρειαζόμαστε: 150 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ ζάχαρη 90 γρ βούτυρο κρύο σε κομματάκια 1 κρόκο αυγού 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα καλύτερα πράγματα συμβαίνουν όταν έχεις έμπνευση. Το ίδιο συνέβη και με αυτή τη ζύμη τάρτας που για άλλο πράγμα ξεκίνησε και σε μυρωδάτη τάρτα κατέληξε![...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟμολογουμένως οι τάρτες είναι ένα απολαυστικό γλυκό το οποίο, οι περισσότεροι από εμάς, δεν διστάζουμε να το γευόμαστε είτε ως γλυκό ζαχαροπλαστείου είτε ως[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΕύκολη ζύμη για να φτιάξετε λαχταριστές κρέπες. Συνταγή : Sidagi.gr Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 20΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 3 αυγά 1[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr175 γραμμ. αλεύρι 100 γραμμ. βούτυρο όχι πολύ παγωμένο κομμένο σε κυβάκια 25 γραμμ. ζάχαρη 1 κρόκο αυγού ξύσμα από 1/2 λεμόνι λίγο κρύο νερό Εκτέλεση[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά: 3 αυγά 1 ½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 ½ κούπα γάλα 2 κουταλιές λιωμένο βούτυρο 2 κουταλάκια του γλυκού κονιάκ 2 κουταλάκια του γλυκού[...]
Πηγή: sidagi.gr130 γρ. γάλα 230 γρ. κρέμα γάλακτος 230 γρ. αλεύρι 60 γρ. ζάχαρη 2 αυγά 5 γρ. αλάτι 1 βανιλια βούτυρο για το τηγάνι Οδηγίες Ρίχνουμε σε ενα μπόλ όλα τα υλικά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΖύμη για γλυκές κρέπες Συστατικά Μείγμα Α (κοσκινισμένα) 140γρ Αλεύρι3γρ Αλάτι12γρ Ζάχαρη1 βανίλια10γρ Κορν φλάουρΜείγμα Β 250γρ Γάλα100γρ Αυγά12γρ[...]
Πηγή: jkfoodland.wordpress.com175 γραμμ. αλεύρι 100 γραμμ. βούτυρο όχι πολύ παγωμένο, κομμένο σε κυβάκια 25 γραμμ. ζάχαρη 1 κρόκο αυγού ξύσμα από 1/2 λεμόνι λίγο κρύο νερό[...]
Πηγή: argiro.grΖύμη για γλυκιές κρέπες Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 2 - Εύκολη Υλικά 3 αυγά 1 ½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 ½[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΖΥΜΗ ΓΙΑ ΓΛΥΚΕΙΕΣ ΤΑΡΤΕΣ - ΠΑΣΤΑ ΦΡΟΛΛΑ Αυτη η ζυμη, που στα ιταλικα λεγεται "πάστα φρόλλα" (εξ' ου και η γνωστη μας παστα ... φλωρα !) αναφερεται και ως πατ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr