Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Σύμφωνα με την ελληνική παράδοση, τις ημέρες της Αποκριάς και κυρίως την εβδομάδα της Τυρινής συνηθίζονται τα γλυκά με βάση το γάλα. Κάθε περιοχή έχει τις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα γαλακτομπούρεκο που θα σας τρέχουν τα... σιρόπια!! Ίσως να το έχετε φάει σε ελάχιστα ζαχαροπλαστεία, ίσως και πουθενά. Απλά θεϊκό. Εκτελέστε τη συνταγή[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΓια το σιρόπι 300 ml νερό 700 γρ. ζάχαρη καστανή ξήσμα από 1 λεμόνι ή πορτοκάλι Για την κρέμα 1 λίτρο γάλα πλήρες 200 γρ. ζάχαρη καστανή 110 γρ. σιμιγδάλι[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΧρόνος Προετοιμασίας: 50 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 100 λεπτά Υλικά για 1 στρογγυλό ταψάκι 30 cm 400 γρ. φύλλο κανταΐφι 3 φύλλα κρούστας 250 γρ. βούτυρο λιωμένο[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΤο γαλακτομπουρεκο ειναι παραδοσιακο σιροπιαστο γλυκο ταψιου αγαπημενο ολων. Υπαρχουν διαφορες συνταγες...οπως και η συγκεκριμενη οπου το γλυκο ειναι[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧρόνος Προετοιμασίας: 40 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 50-60 λεπτά Υλικά για ένα ταψί: 2 πακέτα φύλλο κρούστας 1 λίτρο γάλα φρέσκο 500 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρες 3[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΧρόνος Προετοιμασίας: 40 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 40-50 λεπτά Υλικά για ένα ταψί: 2 πακέτα φύλλο κρούστας 100 γρ. λιωμένο βούτυρο για τα φύλλα Για την κρέμα[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr