Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Ε κτός απ'τα τσικνιστά και τις μασκαράτες την Τσικνοπέμπτη η παράδοση θέλει και γλυκά, όλη η χοληστερίνη στο μεγαλείο της δηλαδή. Αυτό που συνηθίζω χρόνια τώρα[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΤο γαλακτομπούρεκο αυτό είναι μοναδικό! Μοναδικό σε νοστιμιά αλλά και άρωμα! Τέλειο ως προς την ποσότητα του σιροπιού και μ' ένα υπέροχο κριτσανιστό φύλλο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το γαλακτομπούρεκο 1 λίτρο γάλα 150 γρ. κορν φλάουρ 6 κρόκους αυγών 270 γρ. ζάχαρη 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 100 γρ. βούτυρο & 200 γρ. έξτρα για[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο γαλακτομπούρεκο αυτό είναι μοναδικό! Μοναδικό σε νοστιμιά αλλά και άρωμα! Τέλειο ως προς την ποσότητα του σιροπιού και μ' ένα υπέροχο κριτσανιστό φύλλο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια την κρέμα πατισερί με raspberries 1 lt γάλα 3,5% λιπαρά 150 γρ. κορνφλάουερ 6 κρόκους 270 γρ. ζάχαρη 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 100 γρ. βούτυρο 200 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια το σιρόπι 600 γρ. νερό 800 γρ. ζάχαρη 1 στικ κανέλας φλούδα από 1 λεμόνι 75 γρ. μέλι Για την κρέμα 300 γρ. γάλα πλήρες 3,5% λιπαρά 100 γρ. ζάχαρη (50γρ. +[...]
Πηγή: akispetretzikis.com170 γρ σιμιγδάλι ψιλό 200 γρ ζάχαρη 500 γρ κρέμα γάλακτος 35% 500 γρ γάλα πλήρες 4 αυγα 100 γρ βούτυρο 1 κγ εκχύλισμα βανίλιας 220 γρ λιωμένο βούτυρο για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Γαλακτομπούρεκο είναι ένα αγαπημένο γλυκό που κλείνει ευχάριστα ένα εορταστικό ή Κυριακάτικο τραπέζι. Το τραγανό, ξεροψημένο φύλλο του και η πλούσια κρέμα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜερίδες 10 Προετοιμασία 30 λεπτάΨήσιμο 50 λεπτάΣυνολικός χρόνος 1 ώρα 20 λεπτά Cook ModeΓια να μην κλείσει η οθόνη σας. ΚατσαρόλαΜακρόστενη φόρμα[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΤο απόλυτο Γαλακτομπούρεκο !!! Υλικά: -450 γρ. φύλλο κρούστας για γλυκά -250 γρ. βούτυρο αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ -800 γρ. γάλας ζωής ΟΛΥΜΠΟΣ 3,7% -335 γρ. κρέμα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΧτυπάμε καλά στο μίξερ με το φτερό, το φρέσκο τυρί κρέμα με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αβγά και τους κρόκους. Βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr