Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Είναι μια συνταγή που θα νοστιμέψει κάθε κρεατικό όπως και αν μαγειρεύεται. Τι χρειαζόμαστε: μισό με τρία τέταρτα του ποτηριού κόκκινο κρασί χυμός από μισό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπέροχη μαρινάδα για ψητό στα κάρβουνα. Τι χρειαζόμαστε: 2 ποτήρια λευκό κρασί 2 πιπεριές πράσινες φλάσκες 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 ντομάτες αλάτι - πιπέρι ρίγανη ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπριζόλες του κουρασμένου Όταν έρχεται μερικές φορές πολλά κουρασμένος ο Πέιπ που την δουλειά, μη έχοντας φάει τίποτε ούλλη νύχτα, ξέρω ότι θέλει να φάει[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΥΛΙΚΑ 2 ποτήρια λευκό κρασί 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 2 πιπεριές φλάσκες χοντροκομμένες 2 ντομάτες χοντροκομμένες αλάτι - πιπέρι - ρίγανη - θυμάρι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Κυριακή σήμερα και ο Σεπτέμβριος που ήδη εμφανίστηκε, προχωρά αργά αλλά σταθερά και μας φέρνει πιο κοντά στα πρωτοβρόχια. Παρόλα αυτά, όσο ο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 07/01/2016 σε Tips - Συμβουλές, Κόκκινο Κρέας, Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Μαρινάδες για όλα τα κρεατικά[...]
Πηγή: sintayes.grΈνα μαριναρισμένο κρέας αποκτά ιδιαίτερη γεύση από τα υλικά της μαρινάδας και γίνεται πιο μαλακό και νόστιμο. Εδώ θα σας δώσω μια μαρινάδα για το χοιρινό που[...]
Πηγή: lakiskoutalakis.blogspot.grΓια να μαλακώσει το μοσχαράκι μας και να αποκτήσει υγρασία, ώστε να μην μας στεγνώσει, ειδικά στο ψήσιμο, η καλύτερη λύση είναι να το μαρινάρουμε. Με αυτήν την[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια πολύ ωραία μαρινάδα, που όχι μόνο μαλακώνει, αλλά «κόβει» εντελώς τη μυρωδιά σε όποιο κρέατος τη χρησιμοποιήσουμε. Είναι ότι πρέπει για να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΒάλτε το κρεατάκι σας να σταθεί μέσα σ᾿ αυτό το καταπληκτικό κρασί, μαζί με σπιτικό λάδι και αρωματίστε το με κρεμμύδια, σκόρδο, δαφνόφυλλα και θυμάρι.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Κυριακή σήμερα και ο Σεπτέμβριος που ήδη εμφανίστηκε, προχωρά αργά αλλά σταθερά και μας φέρνει πιο κοντά στα πρωτοβρόχια. Παρόλα αυτά, όσο ο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜαριναδες για κρεατα στα καρβουνα και πουλερικά με υπέροχες γεύσεις! Ψήστε τα με τον ιδανικό τρόπο για να απολαύσετε πεντανόστιμα, μυρωδάτα, μαλακά ψητά…Τρεις[...]
Πηγή: omanoclock.gr3 μαρινάδες για κρέατα για τις πιο νόστιμες συνταγές Το ξίδι δρα πιο γρήγορα από το κρασί και μαλακώνει όλα τα κρέατα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΜαριναδες για κρεατα στα καρβουνα και πουλερικά με υπέροχες γεύσεις! Ψήστε τα με τον ιδανικό τρόπο για να απολαύσετε πεντανόστιμα, μυρωδάτα, μαλακά ψητά…Τρεις[...]
Πηγή: omanoclock.grΑρωματίζει υπέροχα το κρέας μας. Τι χρειαζόμαστε: 1 λίτρο λευκό κρασί 2 φύλλα δάφνης 1 ξυλαράκι κανέλας 6 κόκκοι γαρύφαλλο 10 κόκκοι μπαχάρι 10 κόκκοι πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤ σ ι κ ν ο π έ μ π τ η αύριο και οι ψησταριές έχουν την τιμητική τους. Δεν χρειάζεται πολυπλοκότητα: Άριστη πρώτη ύλη, σωστά αρτύματα, καλή φωτιά είναι τα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr