Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Μπορεί η Dolce Vita να τοποθετείται στη Ρώμη του ’50 και του ’60 (βλέπετε, το φιλμ γυρίσθηκε ακριβώς στην αλλαγή, το 1960), αλλά εάν ο Fellini ήταν ζωντανός[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για μία φόρμα για panettone του 1/2 κιλού λαδόκολλα (η δικιά μας είναι 35 εκ., κάπου εκεί θα είναι όλες) συρραπτικό ψαλίδι Οδηγίες Κόβουμε μία λωρίδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΑΝΕΤΟΝΕ (ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ) Γιορτες και πανετονε πανε πακετο στην γειτονικη μας Ιταλια, αλλα τα τελευταια χρονια τα ειδαμε να κανουν την εμφανιση τους σε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο δοκίμασα πρώτη φορά σε φιλικό σπίτι στην Φλωρεντία, και το ¨έκλεψα¨! Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να μεταμορφώσετε το ιταλικό κέικ του χριστουγεννιάτικου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈγινε ήδη κουβέντα μπόλικη για το κουραστικό πανετόνε. Μ αρέσει το τρώω αλλά δεν θα το φτιάξω ποτέ. Έτσι, η συνταγή που σας δίνω είναι ίδια με της Λίνας, με[...]
Πηγή: greekmasa.grΠΑΝΕΤΌΝΕ (ΣΥΝΤΑΓΗ IGINIO MASSARI) Για το πανετόνε, τον βασιλιά των χριστουγεννιάτικων γλυκών ψωμιών, έχουμε μιλήσει επανειλημμένα στο laboratorio . Μάλιστα το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΠΑΝΕΤΟΝΕ Ναι, υπάρχει και παγωτό με γεύση πανετόνε! Μην φανταστείτε βέβαια ότι έχει ακριβώς την γεύση του διάσημου μπριός, έχει όμως όλα τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr2 κύβοι νωπή μαγιά (50 γρ.) 1 κ.σ. ζάχαρη 1/3 κούπας χλιαρό νερό 2/3 κούπας ζάχαρη 1 κούπα φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού 1/2 κούπα βούτυρο (ή μαργαρίνη αν[...]
Πηγή: cookpad.com/gr700 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 10 γρ. μαγιά 180 γρ. ζάχαρη 60 γρ. νερό 4 κρόκοι αυγού 170 γρ. Flora Soft με βούτυρο 5 αυγά 5 γρ. αλάτι 2 γρ. βανίλια 150[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤελικά βρήκα την συνταγή που έψαχνα. Έκανα μεγαλη έρευνα και κατέληξα σ' αυτή, την μπελαλίδικη μεν, αλλά πολύ καλή συνταγή. Είναι απο ένα ιταλικό site . Πάρτε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για το προζύμι 50 γρ μαγιά 1 κ.σ ζάχαρη 125 γρ αλεύρι δυνατό-αλεύρι για τσουρέκια (1 κούπα) 250 γρ χλιαρό νερό (1 κούπα) Για την ζύμη 100 γρ μαγιά 1[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΥλικά Για το προζύμι 50 γρ μαγιά 1 κ.σ ζάχαρη 125 γρ αλεύρι δυνατό-αλεύρι για τσουρέκια (1 κούπα) 250 γρ χλιαρό νερό (1 κούπα) Για την ζύμη 100 γρ μαγιά 1[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΘα φτιάξουμε λοιπόν Panettone! να και τα υλικά μας : 600γρ αλέυρι για τσουρέκια (μπορεί να χρειαστεί 2-3 κ.σ περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με το μέγεθος των[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΤο panettone , αυτό το ιταλικό τσουρεκοψωμάκι, είναι από τις ξενόφερτες χριστουγεννιάτικες παραδόσεις που πολύ μου αρέσουν. Από τότε που το ανακάλυψα, πριν από[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΤΟΝΕ Σίγουρα λιγότερο γνωστό απο το παραδοσιακό γλυκό πανετόνε, εδώ στην Ελλάδα, το γαστρονομικό πανετόνε (θα μπορούσαμε να το πούμε και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 12 ) 700 γραμμ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις) 10 γραμμ. μαγιά 180 γραμμ. ζάχαρη 60 γραμμ. νερό 4 κρόκοι αυγού 170 γραμμ. βούτυρο 5 αυγά 5[...]
Πηγή: sidages.grΠΑΝΕΤΤΟΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ Το διασημο πανεττονε, ειναι το χριστοψωμο του Μιλανου. Το εθιμο του χριστοψωμου, δηλαδη ενος γλυκου ψωμιου, που μοιραζοταν στα μελη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr