Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Υλικά Το θώρακα από ένα κατσικάκι 5 φλιτζάνια ρύζι σπυρωτό 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό 1 συκωταριά 3-4 ώριμες ντομάτες ξυσμένες στον τρίφτη αλάτι, πιπέρι, κύμινο 1[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 μπούτι από κατσικάκι φιλεταρισμένο, περίπου 1,2 κιλά ¼ μπέικον σε φέτες 6-8 λιαστές τομάτες σε λάδι 150γρ. κεφαλοτύρι σε μπαστουνάκια ½[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 κατσίκι 1 συκωταριά ( γλυκάδια, καρδιά, σπλήνα, πνευμόνια και μπόλια )ψιλοκομμένη 10 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 μπολάκι φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΠαραδοσιακή πασχαλινή συνταγή από το Αφάντου της Ρόδου. Τι χρειαζόμαστε: 1 στήθος από κατσικάκι (το κούφωμα, δηλαδή όλο το επάνω μέρος χωρίς να το σπάσετε). ¾[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 μπούτι κατσικίσιο 500 γρ. "Κατσικάκι Μαστέλο" 150 γρ. αμπελόφυλλα 1 κουτ. σούπας μουστάρδα 1 ποτήρι άσπρο κρασί αλάτι πιπέρι ρίγανη κορν φλάουρ Αφαιρούμε το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookυλικά ½ κατσικάκι 4 κιλών (από την μέση προς τον λαιμό) 1 συκωταριά ψιλοκομμένη 300 γρ. Βιτάμ 350 γρ. ρύζι τύπου καρολίνα 3-4 κλωναράκια δεντρολίβανο 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κατσικάκι 8 με 10 κιλά 150 γρ βιτάμ 3 λεμόνια Φρέσκο θυμάρι, δεντρολίβανο και ρίγανη Αλάτι πιπέρι Για τη γέμιση 1 συκωταριά ζεματισμένη και ψιλοκομμένη 2[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr1 κατσικάκι 8 κιλά 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο ξίδι για το πλύσιμο του κρέατος Για τη γέμιση τη συκωταριά από το κατσικάκι 4 μέτρια ξερά κρεμμύδια 1/2 φλ.[...]
Πηγή: argiro.gr300 γρ. κατσικακι/αρνάκι μπούτι σε 2 φέτες κομμένες για σνίτσελ 1 σκέπη αρνίσια κομμένη σε 2 κομμάτια 1/2 λίτρο ζωμό σκούρο από τα κόκκαλα 50 ml κρέμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά 300γρ μικρές πολύχρωμες πιπεριές 100-150γρ Μαλακό Τυρί Κατσικάκι Μαστέλο 5 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές κουκουνάρι καβουρδισμένο 1 πιπερίτσα τσίλι[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΠαραδοσιακή πασχαλινή συνταγή από το Αφάντου της Ρόδου. Υλικά Ένα στήθος από κατσικάκι (το κούφωμα, δηλαδή όλο το επάνω μέρος χωρίς να το σπάσετε). για τη[...]
Πηγή: greekmasa.grΒιταμώστε το από κάθε πλευρά για να το θωρακίσετε και να κρατηθεί ζουμερό!
Πηγή: toarkoudi.gr1 κατσικάκι, 8 κιλά 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο ξίδι για το πλύσιμο του κρέατος Για τη γέμιση τη συκωταριά από το κατσικάκι 4 μέτρια ξερά κρεμμύδια 1/2 φλ.[...]
Πηγή: argiro.grΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ Απαραιτητο το κατσικακι στο πασχαλινο μας τραπεζι, φετος που μου προεκυψε και ιδιαιτερα πολυπληθες, αποφασισα να το γεμισω με ενα νοστιμο και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ/ΑΡΝΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΣΚΑΝΑ Εναλλακτικη πασχαλινη σπεσιαλιτε απο την Ιταλια και συγκεκριμενα απο την Τοσκανη. Ενα πεντανοστιμο, αρωματικο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr