Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
H γαλέτα (galette) είναι γαλλικής επινόησης μαγειρικός όρος από το ‘galet=βότσαλο φαγωμένο απ΄τον καιρό και λείο’, που προσδιορίζει το επίπεδο,[...]
Πηγή: pandespani.comH γαλέτα (galette) είναι γαλλικής επινόησης μαγειρικός όρος από το ‘galet=βότσαλο φαγωμένο απ΄τον καιρό και λείο’, που προσδιορίζει το επίπεδο, στρογγυλό ή[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ: 1 κοτόπουλο 1 ½ κιλό περίπου 2 κοφτά κουταλάκια αλάτι Λίγο πιπέρι Ελάχιστη πάπρικα ½ φλιτζάνι βούτυρο 1 μέτριο κρεμμύδι 250 γρ. μανιτάρια 2[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr