Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Είναι η βασική κρέμα της Ζαχαροπλαστικής, εξ ου και το όνομά της. Και πού δεν τη χρησιμοποιούμε: στις Τούρτες, τις Πάστες Αμυγδάλου και το Μιλφέιγ, γεμίζουμε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ πλέον βασική από τις κρέμες για γλυκά: κρέμα ζαχαροπλαστικής ή γαλλόφωνα crème pâtissière ή confectiner’s custard, αγγλιστί. Με ελάχιστα υλικά (αυγά, γάλα,[...]
Πηγή: pandespani.com