Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Πρόκειται για μια μοναδική σε άρωμα και γεύση μαρμελάδα, για την οποία "επιστρατεύονται" τα πιο εύγευστα εσπεριδοειδή, αποδίδοντας -ίσως- την πιο "δυνατή"[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 μεγάλα πορτοκάλια χοντρόφλουδα 1 περγαμόντο 1 μεγάλο γκρέιπφρουτ (κατά προτίμηση ροζ) 1 λεμόνι όση σηκώσει ζάχαρη 1 κ.σ. χυμός λεμονιού 1 λίτρο νερό[...]
Πηγή: argiro.grΤι πιο υγιεινό για πρωινό!Μια μαρμελάδα φτιαγμένη από τα χεράκια μας και μάλιστα με βιολογικά προϊόντα.Χειμώνας γαρ και τα εσπεριδοειδή στα ντουζένια τους .Η[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΕγώ σταματημό δεν έχω με τις μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού. Μάλιστα αυτή τη φορά η παρασκευή αυτής της μαρμελάδας μοιάζει με υπερπαραγωγή λόγω του ότι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr...δύο μέρες μετά το γλυκό περγαμόντο!! Καλησπέρα σας!! Τί κάνετε; Ελπίζω εσείς να είστε καλά, γιατί εμένα εδώ και δύο μέρες με ταλαιπωρεί ένα συνάχι... άλλο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤις φλούδες από τα διάφορα εσπεριδοειδή που καταναλώνετε (πορτοκάλια, λεμόνια, γκρέιπ-φρουτ, μανταρίνια, περγαμόντο κλπ) μην τις πετάτε. Μπορούν να[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια από τις πιο αρωματικές μαρμελάδες που αναδεικνύει όλα τα εσπεριδοειδή, ιδιαίτερα όταν είναι η εποχή τους. Είναι ιδιαίτερη με τέλεια ισορροπία πικρού, ξινού[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠώς γίνεται το γλυκό πορτοκάλι; Όχι το μοντέρνο με ολόκληρη τη φέτα πορτοκαλιού, φέτα και σάρκα μαζί αλλά το παλιό, κλασικό και διαχρονικό γλυκό του κουταλιού.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grαπό την κ. Κατερινιώ Κακαβά ΥΛΙΚΑ 1 κιλό πορτοκάλια 1 περγαμόντο 1 μεγάλο λεμόνι 1 μανταρίνι 1 γκρέιπ φρούτ (όχι από τα πολύ μεγάλα) ζάχαρη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένουμε[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grComments are closed. Μια από τις αγαπημένες μου μαρμελάδες είναι αυτή με τα ανάμεικτα εσπεριδοειδή. Μπορείτε να φτιάξετε τη μαρμελάδα με οποιαδήποτε[...]
Πηγή: kopiaste.infoΤο μόνο που θα σας πω, είναι ό,τι μόλις την δοκιμάσετε, θα ξυπνήσουν όλες οι αισθήσεις σας. Καμπανάκια θα χτυπούν !!!!!! χαχαχαχαχα Η τέλεια μαρμελάδα θα ήθελα[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΚάθε χρονιά, κοντά στο τέλος του χειμώνα, η γιαγιά μου μάζευε από το περιβόλι διάφορα φρούτα όπως: πορτοκάλια, λεμόνια, κιτρολέμονα, νεράτζια, περγαμόντα, κι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠώς γίνεται το γλυκό πορτοκάλι; Όχι το μοντέρνο με ολόκληρη τη φέτα πορτοκαλιού, φέτα και σάρκα μαζί αλλά το παλιό, κλασικό και διαχρονικό γλυκό του κουταλιού.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr2 μεγάλα πορτοκάλια χοντρόφλουδα 1 περγαμόντο 1 μεγάλο γκρέιπφρουτ (κατά προτίμηση ροζ) 1 λεμόνι όση σηκώσει ζάχαρη 1 κ.σ. χυμός λεμονιού 1 λίτρο νερό[...]
Πηγή: argiro.grΤι κάνειςτα διάφορα βιολογικά φρούτα που σου χάρισαν για να διατηρήσεις αρκετό καιρό το άρωμα και την υπέροχη γεύση τους; Δεν τα αφήνεις βέβαια να χαλάσουν, αν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr(photo: Κική Τριανταφύλλη) Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των εσπεριδοειδών. Λεμόνια, πορτοκάλια, σαγκουίνια, γκρέιπφρουτ, κίτρα, νεράτζια, περγαμόντα είναι όλα[...]
Πηγή: bostanistas.gr