Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 500γρ. μοσχάρι σε μπουκιές 500γρ. ασπρομανίταρα μικρά 10-15γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 1 ποτήρι γλυκό κρασί (πχ. Σάμου) 1 πιπεριά[...]
Πηγή: greekmasa.gr1/1/14 Ένα πεντανόστιμο μοσχαράκι μπύρας με μανιτάρια και γίγαντες για ένα χορταστικό και παραδοσιακό πρωτοχρονιάτικο γεύμα! Συστατικά 800gr. Μοσχάρι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΌπως θα έχετε καταλάβει από παλαιότερες αναρτήσεις μας, όσο αφορά το φαγητό τουλάχιστον, δύσκολα θα χαλάσω το χατίρι των μελών της αγαπημένης μου οικογένειας![...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΠΡΑΙΖΈ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Ο μαγειρικός όρος μπραιζέ (braisé) στα γαλλικά ή μπραζάτο (brasato) στα ιταλικά αναφέρεται συνήθως σε κρέας, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌπως θα έχετε καταλάβει από παλαιότερες αναρτήσεις μας, όσο αφορά το φαγητό τουλάχιστον, δύσκολα θα χαλάσω το χατίρι των μελών της αγαπημένης μου οικογένειας![...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚάτω από τα φουσκωμένα και χρυσοροδισμένα βουτήματα βρίσκεται ένα πλούσιο, μαλακό μοσχαράκι μαγειρεμένο με μανιτάρια , ιδανικό για να νικήσει το χειμωνιάτικο[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΚαλησπέρα!!! Εδώ είμαι και πάλι, με μια συνταγή για ένα ωραίο κυριακάτικο γεύμα. Βέβαια, το συγκεκριμένο πιάτο περίμενε υπομονετικά τη σειρά του καμιά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔεν είπα πως δεν θα αντέξω για πολύ τη νηστεία??? Ε, δεν άντεξα, το μαγείρεψα το κρεατάκι... Βρήκα δικαιολογία πως τα παιδιά, λόγω αθλητισμού, δεν μπορεί να[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Πώς τα καταφέρνω έτσι συχνά πυκνά τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να καταλάβω!!! Πάντα κάτι μου ξεφεύγει, πάντα κάτι μένει σε κάποια γωνιά και το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 2 λίτρα νερό 2 μερίδες ζωμός βοδινού 1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί 1 ½ ματσάκι[...]
Πηγή: sidagi.grΛαχταριστό σαντουιτσάκι ιδανικό για βραδινό σας έχω σήμερα αλλά, γιατί όχι, και για ένα πιο ελαφρύ μεσημεριανό, συνοδεία σαλατίτσας φυσικά. Αυτά είναι τα[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΧτες το βράδυ η αγαπημένη μου φίλη Μαρία ήρθε με το καλάθι από τη λαϊκή, που έμοιαζε με φθινοπωρινή παλέτα. Ανασκουμπώθηκε και χώθηκε στην κουζίνα για να μου[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σας μέρα! Πώς τα καταφέρνω έτσι συχνά πυκνά τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να καταλάβω!!! Πάντα κάτι μου ξεφεύγει, πάντα κάτι μένει σε κάποια γωνιά και το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠαρασκευή Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 60 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: Μέτριος Μερίδες: 6-8 • 150 γρ. Βιτάμ κλασικό • 1½ κιλό μοσχάρι από το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα!!! Εδώ είμαι και πάλι, με μια συνταγή για ένα ωραίο κυριακάτικο γεύμα. Βέβαια, το συγκεκριμένο πιάτο περίμενε υπομονετικά τη σειρά του καμιά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜοσχαράκι κοκκινιστό, μοσχαράκι λεμονάτο, μοσχαράκι γιουβέτσι... μήπως να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό και να ιντριγκάρουμε τον ουρανίσκο μας με την ξεχωριστή[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚαλό μήνα!!! Είδατε όλοι χιονάκι? Τι κάνετε? Χουχουλιάζετε στα ζεστά? Ελπίζω ναι όπως ελπίζω η πολιτεία να έχει πάρει τα μέτρα της και για ανθρώπους που δεν[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΠΡΑΙΖΈ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Ο μαγειρικός όρος μπραιζέ (braisé) στα γαλλικά ή μπραζάτο (brasato) στα ιταλικά αναφέρεται συνήθως σε κρέας, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr