Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Το οσομπούκο είναι φέτα από το βοδινό κότσι, με κόκαλο στη μέση. Μαγειρεύεται πολύ συχνά στην Ιταλία και ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι με ζωμό κρέατος και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr4 κομματια οσομπουκο μοσχαρισιο 1/2 κρεμμυδι ξερο 1 σκελιδα σκορδο Στην μύτη του κουτ.γλ. Κανελα Στην μύτη του κουτ.γλ. ζαχαρη Στην μύτη του κουτ.γλ. αλάτι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr