Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Σημείωση: τα θράψαλα είναι αυτό το ανοιχτόχρωμο είδος καλαμαριού που η σάρκα του είναι πιο λεπτή και πιο σκληρή από εκείνη του κλασικού καλαμαριού γι' αυτό[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤη ιδέα την πήρα από τη Σμυρνιά φίλη μας Oslemaki. Την ιδέα μόνο γιατί όλα τα άλλα είναι διαφορετικά! Κατ' αρχή να δώσω κάποιες εξηγήσεις: 1.Τα Θράψαλα είναι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr