Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Τα κάστανα βρασμένα μέσα στο σπίτι μας δεν είναι και πολύ αρεστά. Τα ψητά τα τιμούμε περισσότερο, τουλάχιστον ο ενήλικος πληθυσμός. Μας έφερε η καλή μας η[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr10/7/15 Ζουμερό κέικ αμυγδάλου με βανίλιες για να απολαύσουμε με τον καφέ μας! Συστατικά 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: zannetcooks.com250 γραμμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 250 γραμμ. ζάχαρη 5 μεγάλα αυγά 1 πρέζα αλάτι 75 γραμμ. αλεύρι μαλακό 200 γραμμ. αλεσμένη αμυγδαλόψιχα 2 κ.γλ.[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά για τη συνταγή μας 1 ποτήρι βούτυρο 250 γρ. 1 ποτήρι γάλα 300 γρ. 3 ποτήρια αλεύρι κοσκινισμένο 460 γρ. γεν. χρ. 3 ποτήρια ζάχαρη κρυσταλλική 750 γρ. η 3[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΑυτό το κέικ είναι μια παραλλαγή του αγαπημένου γλυκού όλων των Κυπρίων, «Πάστα Φλώρα». Στη δική μου εκδοχή, βάζω περισσότερα αμύγδαλα και προσθέτω φρέσκιες[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ Πολέντα παραδοσιακά συνδέεται με την Ιταλία. Είναι ένας πηχτός χυλός που γίνεται από μαγειρευμένο, χονδροαλεσμένο καλαμποκάλευρο και έχει μια ήπια γεύση[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr250 γραμμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 250 γραμμ. ζάχαρη 5 μεγάλα αυγά 1 πρέζα αλάτι 75 γραμμ. αλεύρι μαλακό 200 γραμμ. αλεσμένη αμυγδαλόψιχα 2 κ.γλ.[...]
Πηγή: argiro.gr