Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Μια πολύ ωραία συνταγή με διαφορα τυριά.. Τι χρειαζόμαστε: 100 γρ τυρί φέτα 100 γρ ανθότυρο 100 γρ μανούρι Λίγη πικάντικη γραβιέρα Διάφορα μυρωδικά (Δυόσμο,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο σαγανάκι είναι μεζές της ελληνικής κουζίνας. Ουσιαστικά πρόκειται για τηγανητό τυρί, συνηθέστερα γραβιέρα ή κεφαλοτύρι, όμως γίνεται και με φορμαέλα ή φέτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά φύλλα κρούστας: 16 τετράγωνα κομμάτια διαστάσεων 19x19 γραβιέρα Νάξου: 20 γρ., κομμένη σε 4 κομμάτια διαστάσεων 7x7x1 cm λουίζα: 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά φύλλα κρούστας: 16 τετράγωνα κομμάτια διαστάσεων 19x19 γραβιέρα Νάξου: 20 γρ., κομμένη σε 4 κομμάτια διαστάσεων 7x7x1 cm λουίζα: 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 110-120 γρ. γραβιέρα ή κεφαλογραβιέρα λίγο αλεύρι λάδι για το τηγάνισμα Εκτέλεση Η φέτα του τυριού καλό είναι να έχει πάχος τουλάχιστον 1,5 εκ. Την[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 110-120 γρ. γραβιέρα ή κεφαλογραβιέρα λίγο αλεύρι λάδι για το τηγάνισμα Εκτέλεση Η φέτα του τυριού καλό είναι να έχει πάχος τουλάχιστον 1,5 εκ. Την[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 110-120 γρ. γραβιέρα ή κεφαλογραβιέρα λίγο αλεύρι λάδι για το τηγάνισμα Εκτέλεση Η φέτα του τυριού καλό είναι να έχει πάχος τουλάχιστον 1,5 εκ. Την[...]
Πηγή: icookgreek.com