Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Υλικά: Για την ζύμη 500 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 220-250γρ νερό(όσο πάρει) 2 κ.σ ξύδι 1 1/2 κ.γ αλάτι 90γρ λάδι Για την γέμιση 500γρ φέτα τριμμένη με το[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 220 - 250 γρ. νερό 90 γρ. λάδι 2 κ.σούπας ξύδι 1,5 κ. γλυκού αλάτι 400 γρ. φέτα 3 κ. σούπας γιαούρτι 1 αυγό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜια από τις πιο υπέροχες παραδοσιακές δημιουργίες της πανέμορφης Εύβοιας… Ένα λαχταριστό ορεκτικό που δεν λείπει από κανένα μενού, είτε βρεθούμε σε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΉταν να μην αρχίσω να πειραματίζομαι με το άνοιγμα σπιτικού φύλλου! Μετά το αλεύρι ζέας δεν σταμάτησα αλλά συνέχισα, διότι “η επανάληψη είναι η μητέρα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια από τις πιο υπέροχες παραδοσιακές δημιουργίες της πανέμορφης Εύβοιας… Ένα λαχταριστό ορεκτικό που δεν λείπει από κανένα μενού, είτε βρεθούμε σε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια τη ζύμη 90 γρ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. ξύδι 1,5 κ.γ. αλάτι 220-250 γρ. νερό 500 γρ. αλεύρι Για τη γέμιση 400 γρ. φέτα σκληρή κομμένη σε κομμάτια 3 κ.σ. γιαούρτι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη ζύμη 90 γρ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. ξύδι 1,5 κ.γ. αλάτι 220-250 γρ. νερό 500 γρ. αλεύρι Για τη γέμιση 400 γρ. φέτα σκληρή κομμένη σε κομμάτια 3 κ.σ. γιαούρτι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣίγουρα δεν είναι η γνήσια, παραδοσιακή Ευβοιώτικη συνταγή. Όμως μετά από πολλές δοκιμές, κατέληξα σε αυτή γιατί πλησιάζει πολύ στη γεύση που δοκίμασα σε[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 220-250 γρ. νερό 90 γρ. λάδι 2 κ.σούπας ξύδι 1,5 κ. γλυκού αλάτι Υλικά για τη γέμιση 400 γρ. φέτα 3 κ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr