Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
1/2 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 1/2 κιλό χοιρινό κρέας κόκκαλα από το κρέας 50 φρέσκα αμπελόφυλλα 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 ½ ποτήρι ρύζι καρολίνα 4 ντομάτες[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 300 γρ. Μαργαρίνη 125 γρ.κρύα Χυμός λεμονιού 1 κουταλιά της σούπας Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού Νερό παγωμένο 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΕύκολο και για αρχάριους/ες! Η συνταγή της ζύμης είναι στο παλιό μου τετράδιο, άρα από τις πρώτες που χρησιμοποίησα για πίτες φούρνου. Είναι ένα είδος[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ συνταγή της ζύμης είναι στο παλιό μου τετράδιο, άρα από τις πρώτες που χρησιμοποίησα για πίτες φούρνου. Είναι ένα είδος ανεβατής ζύμης που έχω κατά καιρούς[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξουμε πίτα με ένα κλασικό, χωριάτικο, σπιτικό φύλλο και να μην γίνει πεντανόστιμη και τραγανή . Με αυτό εδώ το υπέροχο φύλλο,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠριν λίγες μέρες είχα γράψει για φύλλο με τη μηχανή . Σήμερα, κοιτάζοντας τα πρόχειρα που είχα, είδα πως είχα σημειώσει τα υλικά για φύλλο στο χέρι. Που είν'[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΈχουμε σχέδια να φτιάξουμε πίτα αυτή την εβδομάδα γι' αυτό και αποφάσισα να σας δώσω τη συνταγή για το φύλλο της πίτας ξεχωριστά από την γέμιση. Το[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 450 gr ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ 300 gr ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1 ΠΟΤ. ΚΡΑΣΙΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 2 Κ. Σ. ΞΥΔΙ 1½ ΠΟΤ. ΝΕΡΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ 1½ Κ. ΓΛ. ΑΛΑΤΙ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΜε αφορμή την προγενέστερη ανάρτηση με τα μποχτσαδάκια στα οποία χρησιμοποιήσαμε χειροποίητο φύλλο αλλά δεν εξηγήσαμε την ακριβή διαδικασία ανοίγματος, σήμερα[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΠρόκειται για φύλλο χωριάτικο, που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα και ταιριάζει για αλμυρές αλλά και γλυκιές πίτες. Η γεύση, η όψη, αλλά και η υφή του[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κούπες αλέυρι για όλες τις χρήσεις 1 αβγό 1/3 κούπας νερό 1/2 κ.γ. αλάτι Σε ένα μπολ χτυπάμε το αβγό και προσθέτουμε το νερό. Σε ένα μεγαλύτερο μπόλ[...]
Πηγή: cooktherapy.grΝα λοιπόν, το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στην πίτα με τις 2 τεχνικές ανοίγματος φύλλου. Την τρίτη τεχνική θα σας την δώσω στην τρίτη ανάρτηση αυτού του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αυγά 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι νερό 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό χυμό από 1/4 λεμόνι 1 κ.γλ. αλάτι Εκτέλεση[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.gr6-7 φύλλα σγουρή σαλάτα ½ γαλλικό (6-7 φύλλα) ½ iceberg κομμένο σε χοντρά κομμάτια 1 φλίτζ. ρόκα ¼ φλίτζ. παρμεζάνα ¼ φλίτζ. ροκφόρ τριμμένο ½ φλίτζ. φέτα[...]
Πηγή: cooklos.gr2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 αβγό Μισό κουταλάκι αλάτι 1/3 κούπας νερό Εκτέλεση Κινέζικη συνταγή για τηγανητά, τραγανά wonton wrappers! Xτυπάμε το[...]
Πηγή: sidagi.grΜε αφορμή την προγενέστερη ανάρτηση με τα μποχτσαδάκια στα οποία χρησιμοποιήσαμε χειροποίητο φύλλο αλλά δεν εξηγήσαμε την ακριβή διαδικασία ανοίγματος, σήμερα[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.gr225 γρ άσπρο σκληρό αλεύρι 225 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2,5 ml (1/2 κουταλάκι του γλυκού) αλάτι 450 γρ βούτυρο 10 ml (2 κουταλάκια του γλυκού) χυμό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓιατί να αγοράζουμε φύλλα, όταν μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας, καλύτερα από του εμπορίου; Πολύ ωραίο φύλλο, τραγανό, κατάλληλο για τυρόπιτες, αλλά και όποια[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr