pancakes με σταφιδες | συνταγη για κουλουρακια | τσουρεκι 200γρ μαγια νωπη | συνταγη σπιτικα σοκολατακια | τσουρεκι με 1 kg αλευρι συνταγη | τηγανοψωμο με φαρινα | ζυμμη για τηγανοψο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Εκλερακια

Βρέθηκαν 8 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Εκλεράκια με γέμιση κρέμα καραμέλας

Εκλεράκια αλλιώτικα από τ'αλλα... με γέμιση κρέμα καραμέλας. Απολαύστε τα με το υπέροχο άρωμα της καραμέλας. Οι φώτο είναι ενδεικτικές. Υλικά: για 50 εκλεράκια[...]

Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr
Εκλεράκια | Συνταγή | Argiro.gr

1 δόση ζύμη για σου 300 γρ. κουβερτούρα λιωμένη Για τη σοκολατένια κρέμα: 3 αυγά 3 κ.σ. ζάχαρη 3 κ.γ. αλεύρι για όλες τις Χρήσεις 1 βανίλια 120 γρ. γάλα 120[...]

Πηγή: argiro.gr

Εκλεράκια σοκολάτας

Υλικά 1 δόση για σου σύμφωνα με τη βασική συνταγή που θα βρείτε στο site μας σοκολάτα κουβερτούρα: 200 γρ. σπασμένη σε κομματάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής: 2[...]

Πηγή: icookgreek.com
Εκλεράκια

Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κρέμες- Παγωτά Διάφορα Γλυκά ψυγείου Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: 1 φλιτζ. αλεύρι 1 φλιτζ. βούτυρο 4 αυγά 1[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
Εκλεράκια

για τη σοκολάτα: 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 γραμμάρια ζάχαρη 500 ml γάλα 2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ 100 γραμμάρια[...]

Πηγή: sidagi.gr
Εκλεράκια τέλεια

Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη 250 γρ. γάλα φρέσκο 250 γρ. νερό 200 γρ. βούτυρο 6 αυγά 300 γρ. αλεύρι μαλακό 1 πρέζα αλάτι Για την κρέμα 2 φακελάκια κρέμα[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Εκλεράκια

Μικρά εκλεράκια για κέρασμα! Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 130 ml νερό 70 γρ. βούτυρο 2 γρ. ζάχαρη ή 1/2 κουταλάκι γλυκού 2 γρ. αλάτι 80 γρ. αλεύρι 125 γρ.[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Εκλεράκια Νο.01

Υπέροχο γλυκάκι που όμως το φτιάχνω σπάνια λόγω της χρονοβόρου διαδικασίας. Μου το ζήτησε όμως η κόρη μου και δεν μπορούσα να της το αρνηθώ. Υλικά Για τη ζύμη[...]

Πηγή: greekmasa.gr

Copyright 2017 ® - Επικοινωνία