Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Προχθές στην αγορά βρήκα θαυμάσια άσπρα μελιτζανάκια και τα αγόρασα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα προόριζα να γίνουν σπιτικό τουρσί, γεμιστό, που πολύ το αγαπούν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΦθινόπωρο χωρίς να φτιάξουμε γλυκό Σταφύλι γίνεται; Όχι βέβαια! Είμαι ευτυχής, διότι βρήκα στην εδώ αγορά πολύ καλά σταφύλια με υπέροχο άρωμα και αποφάσισα να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜ' ένα ιδιαίτερο σε γεύση αλλά πολύ μυρωδάτο και αγαπημένο μου γλυκό κουταλιού που συνηθίζεται στην περιοχή μου, φτιαγμένο με μια παλιά οικογενειακή συνταγή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο Βύσσινο είναι το αγαπημένο μας γλυκό κουταλιού είτε συνοδεύει το ελληνικό καφεδάκι μας με ένα ποτήρι παγωμένο νερό είτε δίνει χρώμα στο απογευματινό μας[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣτην ανατολική Φθιώτιδα υπήρχαν και ακόμα υπάρχουν πολλοί ελαιώνες. Μόνο τώρα τελευταία φύτευσαν φιστικές και διάφορα οπωροφόρα δένδρα, τα οποία σε μερικές[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣτην ανατολική Φθιώτιδα υπήρχαν και ακόμα υπάρχουν πολλοί ελαιώνες. Μόνο τώρα τελευταία φύτευσαν φιστικές και διάφορα οπωροφόρα δένδρα, τα οποία σε μερικές[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓλυκό κουταλιού Κεράσι: το λαμπερό κόκκινο χρώμα του καλοκαιριού φυλακισμένο μέσα σε ερμητικά κλειστά βάζα. Μπορούμε να περιμένουμε υπομονετικά να φωτίσουμε το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα καταπληκτικό γλυκό κουταλιού, πολύ χορταστικό και ευπαρουσίαστο! Ας το φτιάξουμε τώρα που τα δαμάσκηνα είναι της εποχής. Διαλέγουμε αψέκαστα, ώριμα αλλά[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα γλυκά του κουταλιού είναι από τα αγαπημένα μου, ιδιαίτερα αυτά που φτιάχνονται από φλοίδες εσπεριδοειδών. Πιστεύω ότι τα λαμπερά χρώματα και τα εξαιρετικά[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ Μάιος είναι ο μήνας της συλλογής άγριων σύκων (Ορνιοί) για να φτιάξουμε αυτό το ξεχωριστό γλυκό κουταλιού. Αν και δεν έχουν μεγαλώσει αρκετά, είναι όμως[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα μικρά τοματάκια είναι πολύ αγαπημένο μου υλικό και τα χρησιμοποιώ στις σαλάτες και τη μαγειρική. Ιδιαίτερα τα μικρά τοματάκια ποικιλίας βελανίδι που είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι οι μήνες των εσπεριδοειδών. Έχουν ωριμάσει κι αποκτήσει λαμπερό χρώμα και μεθυστικό άρωμα. Είναι η κατάλληλη εποχή για[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤην ποικιλία σταφυλιού Attica τη γνώρισα ως επιτραπέζια και μου άρεσε πάρα πολύ. Όχι μόνο, γιατί είναι σχεδόν άσπορο αλλά και για το ιδιαίτερο, λεπτό άρωμά του[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr