Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 60 συνταγές
Ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά του κουταλιού, είναι το βύσσινο. Είναι το πρώτο γλυκό κουταλιού που έφτιαξα και το φτιάχνω από τότε σχεδόν κάθε χρόνο. Φτιάχνω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠριν τρία χρόνια, ετοίμαζα ένα ποστ να βάλω με βύσσινο: το βύσσινο και η άπιστη Κική. Ναι ναι! Τέτοιο τίτλο είχε, αλλά δεν βγήκε τελικά ποτέ στον αέρα. Πολλές[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜόλις προλαβαίνουμε! Τα πράσινα καρυδάκια είναι στην ώρα τους για γλυκό αυτή την εποχή. Π ρέπει να κόψουμε τα καρυδάκια μας από τα μέσα Μαΐου ως τις αρχές[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο περγαμόντο μου, για να τελειώνουμε (;) με τα εσπεριδοειδή για φέτος! Το πιο αρωματικό, το πιο φίνο, το πιο διάφανο γλυκό του κουταλιού είναι κατά τη γνώμη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλησπέρα σας! Ονομάστηκαν γλυκά του κουταλιού, γιατί σερβίρονται σε μικρές μερίδες, όσο και το μέγεθος ενός μικρού κουταλιού. Κουταλιές γεμάτες α γ νή,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Γλυκό κουταλιού βύσσινο!! Ένα γλυκό vintage, θα έλεγα, που άφησε το αποτύπωμά του εδώ και πολλά χρόνια στον μπουφέ της Ελληνίδας γιαγιάς κι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο Βύσσινο είναι το αγαπημένο μας γλυκό κουταλιού είτε συνοδεύει το ελληνικό καφεδάκι μας με ένα ποτήρι παγωμένο νερό είτε δίνει χρώμα στο απογευματινό μας[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό φράουλες 750 γραμμάρια ζάχαρη χυμό από 1 λεμόνι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Διαλέγουμε φράουλες μεγάλες και αγουρωπές. Κόβουμε το κοτσάνι και τις πλένουμε καλά.[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΘεωρώ ότι το γλυκό κεράσι είναι από τα πιο αρχοντικά γλυκά του κουταλιού, εσείς συμφωνείτε ?? Το σπιτικό γλυκό μπορεί να μην έχει το χρώμα και να μην είναι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΛεμονάκι μυρωδάτο, υπέροχο που θα σας μείνει αξέχαστο το αυθεντικό άρωμα του και η καταπληκτική γεύση του. Δοκιμάστε το. Αν θέλετε μπορείτε να σερβίρετε ένα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠριν από λίγες μέρες έφτιαξα γλυκό μανιτάρι. Μην σας φαίνεται παράξενο , γίνεται και το μανιτάρι γλυκό. Φυσικά μόνο το άγριο νεραντζάκι , ο κανθαρίσκος. Αυτές[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΤώρα που οι φράουλες είναι στην εποχής τους προσπαθώ με κάθε τρόπο να κλείσω το άρωμα τους σε βάζα ώστε να τις απολαμβάνουμε και τον υπόλοιπο χρόνο, μιας και[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΥλικά 1 kg φράουλες 600-800 γρ. ζάχαρη χυμός 2 πορτοκαλιών 150 γρ. αμυγδαλόψιχα 3 κ.σ. κονιάκ 1 βανίλια 2 κ.σ. χυμός λεμονιού Εκτέλεση Βάζουμε σε ένα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΈρωτας με την πρώτη ματιά. Το είδα για πρώτη φορά στο .TanteKiki και είχαν περάσει 5 μήνες σχεδόν. Μετά ήρθε η Μάνα του ..λόχου και με κατατρόπωσε.Η αλήθεια[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΚαλή εβδομάδα με ένα κεκάκι και ένα βραβείο! Υλικά 1 φαρινάπ 4 αβγά 1 πακέτο μαργαρίνη 1 φλ. σιρόπι από γλυκό κουταλιού μήλο 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2 βανίλιες[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο απόλυτο γλυκάκι για να περιχύσουμε πάνω από το παγωτό μας ή τη βάφλα μας ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο...!!! Το λατρεύω που έχει αυτή την υπόξινη γεύση, είναι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr2 1/2 κιλά αγριοβύσσινα 10 φλιτζάνια ζάχαρη 5 φλιτζάνια νερό 1/4 φλιτζανιού φρεσκοστιμμένος χυμός λεμονιού Ξεπλένετε πολύ καλά τα βύσσινα και τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓλυκό κουταλιού Κεράσι: το λαμπερό κόκκινο χρώμα του καλοκαιριού φυλακισμένο μέσα σε ερμητικά κλειστά βάζα. Μπορούμε να περιμένουμε υπομονετικά να φωτίσουμε το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr