Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Υλικά: 2 κιλά ώριμα σύκα, προτιμητέα άσπρα 1/5 κιλό ζάχαρη 1 μικρή χούφτα γαρύφαλλο λίγη βανίλια (ένα χαρτί) Εκτέλεση: Πλένουμε καλά τα σύκα,[...]
Πηγή: greekcook.grΈνας μπακλαβάς που μοσχοβολάει βούτυρο, αλλά αν το αντικαταστήσουμε με μαργαρίνη ή λάδι γίνεται καί νηστίσιμος. Τι χρειαζόμαστε: 18 φύλλα κρούστας 400 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κιλά ώριμα σύκα κατά προτίμηση άσπρα 1/5 του κιλού ζάχαρη 1 μικρή χούφτα γαρύφαλλα 1 χαρτάκι βανίλια Πλένουμε καλά τα σύκα, τα βάζουμε σε ένα τρυπητό και τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο μελιτζανάκι είναι ένα ιδιαίτερο και γευστικό γλυκό. Πρέπει να βρούμε μικρά κομμάτια όσο το μέγεθος του χουρμά. Είναι εύκολο γλυκό, αρκεί να το πετύχουμε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ αλήθεια είναι ότι το έχω παρακάνει με τα γλυκά στις τελευταίες αναρτήσεις. Οι τακτικοί επισκέπτες του blog έχουν κάθε δίκιο να σκεφτούν ότι δεν κάνω άλλη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΞερά σύκα... προσωπικά τα λατρεύω ...ίσως περισσότερο κι από τα φρέσκα! Είναι θρεπτικά, υγιεινά, νόστιμα και απίθανα για σνακ αν και με αυξημένες θερμίδες σε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest 3-4 βαζάκια , Χρόνος προετοιμασίας: 45’ , Χρόνος βρασίματος: 45’, Κόστος : 5€ Υλικά: 5 πορτοκάλια Ζάχαρη[...]
Πηγή: foodtrails.grPin It Όταν είχα το μαγαζάκι μου κερνούσα με τον ελληνικό καφέ γλυκό παντζάρι, κανένας δε καταλάβαινε τι είναι…. Οι πιο πολλοί έλεγαν τριαντάφυλλο,[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΣας έχω πάλι ένα γλυκό, θα καταλάβατε φαντάζομαι ότι είμαι γλυκο-maniac... Αλήθεια, δε χαιρετιστήκαμε συγχωρέστε με...! Είμαι όμως πολύ ενθουσιασμένη με τη νέα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΞερά σύκα... προσωπικά τα λατρεύω ...ίσως περισσότερο κι από τα φρέσκα! Είναι θρεπτικά, υγιεινά, νόστιμα και απίθανα για σνακ αν και με αυξημένες θερμίδες σε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο γλυκό του κουταλιού είναι παραδοσιακό γλυκό που οι συνταγή του πέρασε από γενιά σε γενιά, από τη μάνα στην κόρη και μέχρι σήμερα μας μαγεύει με τη γεύση[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓλυκό Παντζάρι Ρουμπινένιο, Μυρωδάτο και Πεντανόστιμο!!!! Δοκιμάζοντας το δεν θα πιστεύετε ότι αυτό που τρώτε είναι το ταπεινό Παντζάρι στην πιο γλυκιά του[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr