Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
750 γρ. μακαρόνια Νο 6 Αλάτι και πιπέρι Για το pesto: 2 ματσάκια πλατύφυλλο βασιλικό (μόνο τα φύλλα) 50 γρ. παρμεζάνα Reggiano 30 γρ. πεκορίνο (αν θέλετε,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: Για 2-4 άτομα 25 γραμμάρια πεκορίνο (τριμμένο) 25 γραμμάρια παρμεζάνα (τριμμένη) 25 φύλλα βασιλικό (πλατύφυλλο) 2 σκελίδες σκόρδο (χοντροκομμένο) 1[...]
Πηγή: sidagi.gr...μοναδική γεύση και λίγες πληροφορίες για την αγαπημένη σάλτσα Καλησπέρα σας ή μήπως...καλημέρα σας!! Ό,τι κι αν ταιριάζει να έχετε μια καλή μέρα!!! Σήμερα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά μακαρόνια χονδρά: 500 γρ. αμύγδαλα εφιλέ και φετάκια σκόρδου: για το γαρνίρισμα ελαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπας Για το πέστο πλατύφυλλος βασιλικός και[...]
Πηγή: icookgreek.com...μοναδική γεύση και λίγες πληροφορίες για την αγαπημένη σάλτσα Καλησπέρα σας ή μήπως...καλημέρα σας!! Ό,τι κι αν ταιριάζει να έχετε μια καλή μέρα!!! Σήμερα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧρόνος ετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 10 λεπτά Ολικός χρόνος: 20 λεπτά Κατηγορία: ζυμαρικά Κουζίνα: Ιταλική Γίνονται: 4 μερίδες Υλικά 500 γρ.[...]
Πηγή: aples.grΑς ξεκινήσω πρώτα με τον ορισμό. «Πέστο» στα ιταλικά, ουσιαστικά είναι ένας όρος που αναφέρεται σε οτιδήποτε χτυπιέται σε ένα γουδί μέχρι να γίνει[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜακαρόνια αλά πέστο με σάλτσα ντομάτας, μελιτζάνες και πιπεριές από την ΚΛΕΡΥ. Για μακαρονάδες και μη...! Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ. μακαρόνια Νο6 πεκορίνο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Παστιτσάδα: 500 γρ. αμύγδαλα εφιλέ και φετάκια σκόρδου: για το γαρνίρισμα ελαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπας Για το πέστο πλατύφυλλος βασιλικός και[...]
Πηγή: icookgreek.com