Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Το αγαπημένο μου! Τόσο αφράτο και νόστιμο, τόσο μυρωδάτο! Χωρίς καθόλου ζύμωμα και ιδιαίτερο κόπο, έχετε υπέροχο σπιτικό ψωμάκι φτιαγμένο από τα χεράκια σας.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω... το... σκουρόχρωμο καλαμποκόψωμο με καταγωγή από τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. 'Ενα ψωμί που έχει την ιδιαίτερη ελαφριά γλύκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Το ψωμί κι εγώ μια ιστορία μακρόχρονης σχέσης και διαρκούς αγάπης που κονταροχτυπιέται και ταυτόχρονα αλληλοσυμπληρώνεται με την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr340 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη 1 κ.γ. σόδας 1 ½ κ.γ. αλάτι 80 ml ελαιόλαδο 200 γρ. γιαούρτι 100 ml μπύρα χωρίς γλουτένη Μέθοδος Εκτέλεσης Ανακατεύουμε το[...]
Πηγή: akispetretzikis.com150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 150 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 200 γρ. νιφάδες βρώμης 350 γρ. νερό ή όσο πάρει 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. κανέλα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΛατρεύω το προζυμένιο ψωμί και τα ψωμιά που χρειάζονται ώρες ή μέρες για να φτιαχτούν και να ωριμάσει η γεύση τους. Τρελαίνομαι να φτιάχνω γλυκά ψωμιά όπως[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο λαδοτύρι, ένα από τα ωραιότερα κατά την γνώμη μου ελληνικά παραδοσιακά τυριά, ήταν δώρο από τον μικρό μου αδελφό, όταν επέστρεψε από ένα ταξίδι στο όμορφο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο ψωμάκι που σας ετοιμάσαμε σήμερα, είναι απίστευτα αφράτο, νόστιμο και εντυπωσιακό! Ιδανικό για το πρωινό μας και όχι μόνο! Δεν είναι πολύ γλυκό και δε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω... το... σκουρόχρωμο καλαμποκόψωμο με καταγωγή από τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. 'Ενα ψωμί που έχει την ιδιαίτερη ελαφριά γλύκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 03/03/2015 σε Βασικές παρασκευές, Συνταγές Ψωμί σπιτικό έτοιμο σε 10 λ για το φούρνο Ξεχάσατε να αγοράσετε ψωμί; Φτιάξτε σε 10 λ έτοιμο για το[...]
Πηγή: sintayes.grΤο να φτιάχνω ψωμί είναι ίσως η πιο μαγική πράξη “μαγειρικής” που συμβαίνει στην κουζίνα μου. Το έχω περιγράψει αρκετές φορές στο παρελθόν και αυτή[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟ οίκος αρτοποιίας Eric Kayser εμφανίστηκε στην Αλσατία πρίν από δεκαετίες. Μέχρι σήμερα, θεωρείται ο καλύτερος φούρνος στη Γαλλία, λόγω της υψηλής ποιότητας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο ότι θα έγραφα ανάρτηση από το χωριό ήταν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας, ας είναι καλά οι νέοι που γνωρίζουν την τεχνολογία καλύτερα και μας προμήθευσαν και[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣε λίγες ώρες το σπίτι θα γεμίσει χαρούμενα πρόσωπα έρχονται τα ταξιδεμένα παιδιά μου!!!! Για το αυριανό πρωινό μας ετοίμασα ένα ψωμί, μιας και η παραγγελία[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr"Το ψωμί είναι ο βασιλιάς του τραπεζιού και όλα τα άλλα είναι απλώς οι αυλικοί, που περιβάλλουν το βασιλιά". Σήμερα λοιπόν φτιάχνουμε το βασιλιά του[...]
Πηγή: kitchenstori.esπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com