Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Ένα ψωμάκι που δεν θέλει κόπο αλλά…χρόνο και θα σας ανταμείψει η γεύση του!! Αφιερωμένο στη xaroula μας!! Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για το προζύμι: 1/4 + 1/4 +[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ σκληρο σταρενιο αλευρι [το κιτρινο ας πουμε] 600 γρ σικάλεως 2 κ. γλυκου κοφτες αλατι 1 γρ νωπη μαγια 2 κ.σουπας λαδι [με το ματι] σε μια λεκανιτσα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΟδηγίεςΣε περίπτωση που έχουμε προζύμι το βγάζουμε από το ψυγείο από το προηγούμενο βράδυ για να πιάσει θερμοκρασία δωματίου. Διαφορετικά... The post Ψωμί[...]
Πηγή: chefoulis.grΨΩΜΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Πολλές φορές μου ζητήσατε την συνταγή γιά ένα απλό ψωμάκι με φυσικό προζύμι, και εδώ στο blog , αλλά και στην ομάδα μας αποκλειστικά γιά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΖΥΜΙ: 200 γρ. προζύμι 200 γρ. νερό 150 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 350-500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα αλάτι 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ συνταγή αυτή που σας δίνω, είναι η ίδια που έφτιαχνε η γιαγιά μου, που την είχε μάθει η δική της και πάει λέγοντας. Είναι η βασική και πιο απλή συνταγή, για[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΨωμί αφράτο χωρίς ζύμωμα Τατιάνα Η ομορφιά του και το μεγαλείο της γεύσης του με κάνουν να το αναρτήσω αν και η συνταγή λίγο πολύ είναι ίδια με άλλες που έχω[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΗ θαυμαστή τεχνική της παρασκευής ψωμιού έχει μείνει ίδια αιώνες τώρα και αντίθετα με ό,τι θα έχετε ίσως έχετε ακούσει είναι απλούστατη. Εκείνο που απαραίτητα[...]
Πηγή: bostanistas.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr ζυμώνουμε "πλωχεράμε" βάζουμε στην πινακωτή φούρνος που ψήνει 12 ψωμιά και ένα ταψί με λαγάνα φούρνος, φτυάρι, γράβαλο,[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1200 γρ. αλευρι σταρενιο απο κάποιο αλευρόμυλο (όχι ολικής άλεσης) νεράκι του Θεού...όσο πάρει 1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά 1 1/2 κ.γ. αλάτι Το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλή σας μέρα! Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια συνταγή καθαρά παραδοσιακή... μια συνταγή που έμαθα μόλις πέρυσι, την φτιάξαμε μια φορά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο ότι θα έγραφα ανάρτηση από το χωριό ήταν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας, ας είναι καλά οι νέοι που γνωρίζουν την τεχνολογία καλύτερα και μας προμήθευσαν και[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤην περασμένη εβδομάδα, συνοδέψαμε τα γιουβαρλάκια μας με ψωμί ζυμωτό που έφτιαξα στα γρήγορα με το μίξερ. Είχα βγάλει από την κατάψυξη πουρέ κολοκύθας και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑπέκτησα αρτοπαρασκευαστή εδώ και 4-5 χρόνια. Λάθος. Πάνε ήδη 7 περίπου χρόνια. Νόμιζα πως ήταν λιγότερο! Ήταν ένας φτηνός αρτοπαρασκευαστής από τη γνωστή[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜιαν αδυναμία στις ζύμες ψωμιού την έχω από παιδί. Άλλη τόση αδυναμία έχω και στο ίδιο το ψωμί. Και πααααάρα πολλοί από εμάς νομίζω!! Το ψωμί στο σπίτι μας το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜια εναλλακτική πρόταση για ψωμί του τοστ. Αποφεύγουμε τα βελτιωτικά και τα συντηρητικά!!!!!!!! Υλικά § 600 γρ. αλεύρι πολυτελείας ή 400 γρ. για όλες τις[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΤην αγάπη μου για την Λήμνο την ξέρουν πολλοί. Έζησα αρκετά χρόνια εκεί.Πέραν του ότι την θεωρώ μαγευτική,έχω να δηλώσω ευθαρσώς βεβαίως.. βεβαίως πως τα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΑν υπάρχει η δυνατότητα και ψήσουμε αυτό το ψωμί σε ξυλόφουρνο, όποιος το δοκιμάσει, δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσει ποτέ. Είναι η συνταγή που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr