Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Ένα λουκάνικο στην κατάψυξη ήταν η αιτία γι αυτή την πεντανόστιμη συνταγή. Ψάχνοντας τα βιβλία μου, έπεσα επάνω σε ένα σκοροφαγωμένο μαγειρικό βιβλίο "Better[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΛατρεύω το προζυμένιο ψωμί και τα ψωμιά που χρειάζονται ώρες ή μέρες για να φτιαχτούν και να ωριμάσει η γεύση τους. Τρελαίνομαι να φτιάχνω γλυκά ψωμιά όπως[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 φλυτζάνι corn flakes 1/4 φλυτζάνι σάλτσα ketchup 3 κ.σ. μουστάρδα καυτερή, τύπου Dijon 1 αυγό, ελαφρά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 φρατζόλα ψωμί 200 γρ τσένταρ 2 φέτες μπέικον 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 2 σκελίδες σκόρδο 1 πιπεριά jalapeno Οδηγίες 18 Minutes Χαράζουμε την φρατζόλα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4 αυγά χωρισμένα 1 κουτ. γλυκού χυμό λεμόνι 1 κουτ. γλυκού μπέικιν 2 κουτ. σούπας κορν φλάουερ 6 κουτ. σούπας πίτουρο βρώμης 4 κουτ. σούπας γάλα σκόνη 1 κουτ.[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.grΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Το ψωμί του τοστ διαφέρει από μία απλή φρατζόλα ψωμιού : πρέπει να είναι αφράτο, πολύ μαλακό και να μην μπαγιατιάζει. Το ψωμί[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Το ψωμί του τοστ διαφέρει από μία απλή φρατζόλα ψωμιού : πρέπει να είναι αφράτο, πολύ μαλακό και να μην μπαγιατιάζει. Το ψωμί[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤην αρχή στις αλμυρές συνταγές που σας υποσχέθηκα, την κάνω με μια αγαπημένη λιχουδιά ισπανικής προέλευσης. Το ξέρω ότι ίσως καταντήσω γραφική με τις ιστορίες[...]
Πηγή: cookika.comΤην συγκεκριμενη συνταγη του πεντανοστιμου ζυμωτου ψωμιου μου την εστειλε ο αγαπητος φιλος και αναγνωστης του μπλογκ Δημητρης γνωστος με την ( Η[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr...αυτό λέω καθημερινά όταν με πιάνουν οι πείνες...Από τότε που ξεκίνησα δίαιτα πες, διατροφή πες... τελωσπάντων..(λεπτομέρειες εδώ )...το ψωμί ήταν κάτι που[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grΖεστό, αφράτο ψωμάκι, κατευθείαν από το φούρνο μας έχουμε σήμερα. Ένα ψωμάκι διαφορετικό, χορταστικό και λαχταριστό, το οποίο είναι συγχρόνως γλυκό και[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grαπό την κ. Κατερινιώ Κακαβά Απ ότι ξέρω και έχω διαβάσει, για να έχουμε ωραίο και εύγευστο ψωμάκι, δίνουμε σημασία στην ποιότητα του αλευριού, που παίζει πολύ[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΔεν είναι ένα αλμυρό κέικ, μην το «αντιμετωπίσετε» ως τέτοιο, είναι ψωμί …… ψωμάκι!! Ένα υπέροχο ψωμάκι, που θα συνοδεύσει τα λαδερά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑυτές οι απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας βοηθούν πολύ να εκφράσεις τα κυκλοθυμικά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Τη μια κρυώνεις, την άλλη ζεσταίνεσαι, πότε[...]
Πηγή: bostanistas.grΤην συγκεκριμενη συνταγη του πεντανοστιμου ζυμωτου ψωμιου μου την εστειλε ο αγαπητος φιλος και αναγνωστης του μπλογκ Δημητρης γνωστος με την ( Η[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Μια που σήμερα καταπιάστηκα με διάφορα και το Σαββατιάτικο πρωινό μου ..."πέταξε" χωρίς να το καταλάβω... και μια που ο καιρός, τουλάχιστον εδώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com