τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | cheesecake φραουλα ακης | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Muffins - Σιροπιαστο

Βρέθηκαν 6 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Muffins με γεύση μήλο και κανέλα με χαμηλά[...]

Υγιεινή συνταγή για muffins με χαμηλά λιπαρά, πλούσια σε πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και μια μικρή δόση από την αγαπημένη μας μαρμελάδα που αγαπάνε μικροί και[...]

Πηγή: featness.gr/diet/recipies
Muffins με nutella και μια ξεχωριστή[...]

Για τα muffins 125 γρ. βούτυρο (με λάδι-νηστίσιμο) 125 γρ. ζάχαρη 250 γρ. αλεύρι (φαρίνα) 60 γρ. κακάο 2 μεγάλα αυγά (σε θερμοκρασία δωματίου) 1 βανίλια 1[...]

Πηγή: cookpad.com/gr

Σιροπιαστά Muffins Μανταρινιού!

Χρόνος προετοιμασίας : 15 λεπτά Χρόνος ψησίματος : 40-50 λεπτά Υλικά για 12-15 μάφινς : 500 γρ. φαρίνα 2 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη 1 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο 1 1/4[...]

Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr
Muffins λουκουμάδες - ZannetCooks

Συστατικά   1 3/4φλ.αλεύρι 1αυγό χτυπημένο 1/4φλ.λάδι 3/4φλ.γάλα 1/3κ.γλ.αλάτι 1 1/2κ.γλ.μπέικιν πάουντερ 1κ.γλ.κανέλα 1/3κ.γλ.μοσχοκάρυδο [...]

Πηγή: zannetcooks.com
Σοκολατένια vegan μάφιν με παντζάρι-Vegan[...]

Καλημέρα σας, αγαπημένοι μου φίλοι! Ο τίτλος της σημερινής ανάρτησης πιθανολογώ ότι σας έκανε να απορήσετε! Σοκολάτα κ παντζάρι; Τι αλλόκοτος συνδυασμός είναι[...]

Πηγή: theveggiesisters.gr
Muffins χαλβά με καρύδια και γλάσο ταχινιού

Ότι πρέπει για την περίοδο της νηστείας. Η συνταγή είναι από το www.sesame.gr Τι χρειαζόμαστε: 100 gr. ζάχαρη 150 ml. παρθένο σησαμέλαιο ή σπορέλαιο 220 ml.[...]

Πηγή: cookpad.com/gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία